GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-03-2007, 04:24   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 15
Member: 99421
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Cant flash v170 9.1.28 from Tracfone


Please help, I cant flash v170 9.1.28 from Tracfone.

Thanks
  Reply With Quote
Old 04-03-2007, 05:21   #2 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 15
Member: 99421
Status: Offline
Thanks Meter: 0
I have tried the cut track method without any luck, Still cant flash the phone.

Any ideas?
  Reply With Quote
Old 04-03-2007, 05:24   #3 (permalink)
No Life Poster
 
mrfixit's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: MOON
Posts: 5,842
Member: 60899
Status: Offline
Thanks Meter: 770
new version cant be done anymore, need to wait for some one to make solution.
  Reply With Quote
Old 04-03-2007, 06:10   #4 (permalink)
No Life Poster
 
sygnal's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 943
Member: 235471
Status: Offline
Thanks Meter: 57
this fw version does not need cutting check your cable... pinout also...
  Reply With Quote
Old 04-03-2007, 18:34   #5 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 15
Member: 99421
Status: Offline
Thanks Meter: 0
sygnal, please explain.

what flash, flex, lp do i use?

what procedure?
  Reply With Quote
Old 04-03-2007, 19:20   #6 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,680
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,198
Quote:
Originally Posted by tele f0n3 View Post
sygnal, please explain.

what flash, flex, lp do i use?

what procedure?
Hello,

Please, check the next link for more info:
F.A.Q., Contacts, Supported models, Cables/pinouts
  Reply With Quote
Old 04-03-2007, 19:22   #7 (permalink)
No Life Poster
 
mrfixit's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: MOON
Posts: 5,842
Member: 60899
Status: Offline
Thanks Meter: 770
some of these versions cannot be flashed anymore, its like the c139, tracfone protect their stuff better lately. no solution out there yet, need to wait.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
v170 tracfone 9.1.28 converted , but no signal. [email protected] Infinity-Box 17 10-15-2008 09:45
V170- V9.1.28 Isma73 Infinity-Box 11 09-05-2007 20:29
V170 9.1.28 can not boot with dmtool. Celhack Motorola ODM 0 07-07-2007 13:43
v170 sw:v9.1.28 ferdie138 Infinity-Box 4 03-27-2007 20:39
Need t191 flash file ver 1.28 SVH Motorola ODM 0 01-19-2004 01:17

 



All times are GMT +1. The time now is 21:52.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.27808 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO