GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-24-2011, 08:22   #1 (permalink)
riyagarewaal
Guest
 
Posts: n/a
Member:
clasic 201 is not unlok showing every thing but not unlok whts procser if my prociser


COM2 [VCP0] selected
module v1.46
Device: ZTE-C201, C202, C203, C204
operation: SP-unlock
Phone should be Switched ON !
connecting...
checking diag mode...
Calculating spc based on esn...
7BA2830A
ESN(hex) : 0A83A27B
ESN(dec) : 01008626811
trying to sending spc based on esn...
SPC:224474
Correct spc
disable minlock...
Done...
enable RUIM...
Done...
Phones should be restarting now...
Finished, time used: 8 sec
  Reply With Quote
Old 02-24-2011, 08:27   #2 (permalink)
riyagarewaal
Guest
 
Posts: n/a
Member:
CORRECT SPC...
disable minlock...
Done...
enable RUIM...
Done...
Phones should be restarting now...
Finished, time used: 13 sec
  Reply With Quote
Old 02-24-2011, 08:28   #3 (permalink)
No Life Poster
 
<<<MEGATRON>>>'s Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Just Imagine
Age: 36
Posts: 4,263
Member: 1191481
Status: Offline
Sonork: 1592603
Thanks Meter: 1,371
Quote:
Originally Posted by riyagarewaal View Post
COM2 [VCP0] selected
module v1.46
Device: ZTE-C201, C202, C203, C204
operation: SP-unlock
Phone should be Switched ON !
connecting...
checking diag mode...
Calculating spc based on esn...
7BA2830A
ESN(hex) : 0A83A27B
ESN(dec) : 01008626811
trying to sending spc based on esn...
SPC:224474
Correct spc
disable minlock...
Done...
enable RUIM...
Done...
Phones should be restarting now...
Finished, time used: 8 sec
Hello,
This Is Due Some Firmware Not Support Ruim Enable In C20x For That U Must Flash With Supported Firmware It WIll B Updated Soon On Support Area
Wbr
<<<Megatron>>>
  Reply With Quote
Old 02-24-2011, 08:29   #4 (permalink)
riyagarewaal
Guest
 
Posts: n/a
Member:
whers d prob
can u tell me pz
  Reply With Quote
Old 02-24-2011, 08:36   #5 (permalink)
No Life Poster
 
<<<MEGATRON>>>'s Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Just Imagine
Age: 36
Posts: 4,263
Member: 1191481
Status: Offline
Sonork: 1592603
Thanks Meter: 1,371
Quote:
Originally Posted by riyagarewaal View Post
whers d prob
can u tell me pz
Hello,
All Process Done But Not Enabled For Ruim Means Firmware Not Support Ruim Option In Few Zte Phone's Not All
Wbr
<<<Megatron>>>
  Reply With Quote
Old 02-24-2011, 08:46   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 113
Member: 435527
Status: Offline
Thanks Meter: 77
Arrow

Quote:
Originally Posted by riyagarewaal View Post
whers d prob
can u tell me pz

put in code *983*7358#

open programing

put in spc

in programing select ruim only

then use cdma tool your problem will solw 100% BECOUSE 201 IS NON SIM BASE HANDSET
.

wbr

vishalkumar
  Reply With Quote
Old 02-25-2011, 08:23   #7 (permalink)
Product Supporter
 
Infinity-CDMA's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 483
Member: 1319166
Status: Offline
Thanks Meter: 1,476
Please post read info for this phone .

Quote:
Originally Posted by riyagarewaal View Post
COM2 [VCP0] selected
module v1.46
Device: ZTE-C201, C202, C203, C204
operation: SP-unlock
Phone should be Switched ON !
connecting...
checking diag mode...
Calculating spc based on esn...
7BA2830A
ESN(hex) : 0A83A27B
ESN(dec) : 01008626811
trying to sending spc based on esn...
SPC:224474
Correct spc
disable minlock...
Done...
enable RUIM...
Done...
Phones should be restarting now...
Finished, time used: 8 sec

HI ,

Please post read info of this phone and have you tried putting code and then convert to Ruim mode .If not tried pls try once and once converted please try unlock and post Result .

wbr
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help: Forgot my 6110 user lock code!! GByte9 Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 4 02-26-2016 14:52
How can I do a Welcome note for my 6110 a dosn't have any one ? Viper Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 06-27-2015 12:57
my 8810 is phone locked ,can somebody please help duyphuc Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 18 12-23-2014 09:03
6110 power does not stay on sc~micro Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 6 08-30-2014 09:14

 



All times are GMT +1. The time now is 07:04.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.31882 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO