GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-17-2018, 12:42   #1 (permalink)
Freak Poster
 
lajas's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 336
Member: 1153875
Status: Offline
Thanks Meter: 46
CM2 team how add this boot V2MTK


CM2 team how add this boot V2MTK
any help

Last edited by MyGSM World; 04-18-2018 at 18:06. Reason: FB Link Removed.
  Reply With Quote
Old 04-17-2018, 12:47   #2 (permalink)
SR9
No Life Poster
 
SR9's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Chuadanga, Bangladesh
Age: 30
Posts: 991
Member: 957066
Status: Offline
Sonork: 100.1658197
Thanks Meter: 615
Add this boot not big metter but not work this method so add boot useless

Last edited by MyGSM World; 04-18-2018 at 18:05. Reason: Quote Removed.
  Reply With Quote
Old 04-17-2018, 16:49   #3 (permalink)
Freak Poster
 
lajas's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 336
Member: 1153875
Status: Offline
Thanks Meter: 46
[QUOTE=SR9;13083745]Add this boot not big metter but not work this method so add boot useless[/QUOTE
I am say same
  Reply With Quote
Old 04-17-2018, 17:58   #4 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Jun 2010
Location: Infinity Team support
Posts: 415
Member: 1330296
Status: Offline
Thanks Meter: 1,074
Quote:
Originally Posted by SR9 View Post
Add this boot not big metter but not work this method so add boot useless
There is 80% of new devices are come with factory fused security.
They require custom DA ( and Auth in some cases ).
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Infinity-BEST For This Useful Post:
Old 04-18-2018, 02:09   #5 (permalink)
SR9
No Life Poster
 
SR9's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Chuadanga, Bangladesh
Age: 30
Posts: 991
Member: 957066
Status: Offline
Sonork: 100.1658197
Thanks Meter: 615
Quote:
Originally Posted by Infinity-BEST View Post
There is 80% of new devices are come with factory fused security.
They require custom DA ( and Auth in some cases ).
Yes sir i got ur world but i am try with da on CM2MT2 but same msg phone not support.... That phone have secured boot and not support on 1.58
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to SR9 For This Useful Post:
Old 04-18-2018, 06:47   #6 (permalink)
No Life Poster
 
>>Gsmmilon>>'s Avatar
 
Join Date: Mar 2014
Age: 26
Posts: 1,680
Member: 2142580
Status: Offline
Sonork: 100.1645446
Thanks Meter: 927
Donate money to this user
Quote:
SR9

Yes sir i got ur world but i am try with da on CM2MT2 but same msg phone not support.... That phone have secured boot and not support on 1.58
hello bhai. wait 1more yers.. CM2 this Update V2 is FAKE... its Just DEMO , useless ver release

IM Allow Trusted in Infinity TEAM & Infinity Product..

Team Please Good Update CM2 MTK V2... Last 1Yers no more Update CM2 MTK . Down Software Market
  Reply With Quote
Old 04-18-2018, 08:18   #7 (permalink)
No Life Poster
 
JayDi's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 15,924
Member: 462970
Status: Offline
Thanks Meter: 15,597
Quote:
Originally Posted by >>Gsmmilon>> View Post
hello bhai. wait 1more yers.. CM2 this Update V2 is FAKE... its Just DEMO , useless ver release

IM Allow Trusted in Infinity TEAM & Infinity Product..

Team Please Good Update CM2 MTK V2... Last 1Yers no more Update CM2 MTK . Down Software Market
You have just 8 hours to try fix your idiotizm.
If not - then bye. I tired from your crying and useless idiotic posts.

If you so stupid and can't read what explained in update/release info - that is completely your problem. And you have no any right to write here such posts.
  Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to JayDi For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 04-18-2018, 08:21   #8 (permalink)
No Life Poster
 
JayDi's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 15,924
Member: 462970
Status: Offline
Thanks Meter: 15,597
Quote:
Originally Posted by SR9 View Post
Yes sir i got ur world but i am try with da on CM2MT2 but same msg phone not support.... That phone have secured boot and not support on 1.58
Then sad for you, if you can't change DA to correct one.
  Reply With Quote
Old 04-18-2018, 16:08   #9 (permalink)
SR9
No Life Poster
 
SR9's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Chuadanga, Bangladesh
Age: 30
Posts: 991
Member: 957066
Status: Offline
Sonork: 100.1658197
Thanks Meter: 615
Quote:
Originally Posted by JayDi View Post
Then sad for you, if you can't change DA to correct one.
Sir this DA works on 1.58 perfectly... But 1.58 da need to replace original da every time.... I have done this phone many time with 1.58...
  Reply With Quote
Old 04-18-2018, 18:54   #10 (permalink)
No Life Poster
 
JayDi's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 15,924
Member: 462970
Status: Offline
Thanks Meter: 15,597
Probably, spend 20 seconds on that is really a problem. I can made shell for old MTK to fast DA swap.
  Reply With Quote
The Following 4 Users Say Thank You to JayDi For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 04-18-2018, 19:50   #11 (permalink)
Freak Poster
 
pshycoboy's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: ilution
Posts: 344
Member: 1597314
Status: Offline
Thanks Meter: 112
Quote:
Originally Posted by JayDi View Post
Probably, spend 20 seconds on that is really a problem. I can made shell for old MTK to fast DA swap.
Maybe u can add new exe 1.58 with manualy select DAagent,just my opinion..
  Reply With Quote
Old 04-18-2018, 19:54   #12 (permalink)
No Life Poster
 
JayDi's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 15,924
Member: 462970
Status: Offline
Thanks Meter: 15,597
No, old version can't re-build anymore. Not want back to old sdk, old win, old stuff. Better make separate exe.
  Reply With Quote
Old 04-18-2018, 19:59   #13 (permalink)
No Life Poster
 
rebainoor's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,241
Member: 231728
Status: Offline
Thanks Meter: 1,292
Quote:
Originally Posted by JayDi View Post
No, old version can't re-build anymore. Not want back to old sdk, old win, old stuff. Better make separate exe.
But you Can add legacy mtk supported in new mtk module i think ?
  Reply With Quote
Old 04-18-2018, 20:04   #14 (permalink)
No Life Poster
 
JayDi's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 15,924
Member: 462970
Status: Offline
Thanks Meter: 15,597
Quote:
Originally Posted by rebainoor View Post
But you Can add legacy mtk supported in new mtk module i think ?
That require uncomment 27 code string in source. But is not time for them.
  Reply With Quote
The Following 4 Users Say Thank You to JayDi For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 04-18-2018, 20:06   #15 (permalink)
SR9
No Life Poster
 
SR9's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Chuadanga, Bangladesh
Age: 30
Posts: 991
Member: 957066
Status: Offline
Sonork: 100.1658197
Thanks Meter: 615
Quote:
Originally Posted by JayDi View Post
No, old version can't re-build anymore. Not want back to old sdk, old win, old stuff. Better make separate exe.
Future legacy type of cpu add CM2MT2 or not sir?
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 04:16.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.38451 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO