GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-01-2008, 10:56   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 198
Member: 529040
Status: Offline
Thanks Meter: 13
Smile d66+ error whn use both sim


amycool d66+
both sim are not working at same time
how to slove this prob
whn sim card is inset in simA its works
and whn sim is inset in simB its works
but
whn simA and simB is inset both at same time only one is working and other is not showing
how to slove this prob ???
  Reply With Quote
Old 03-01-2008, 13:13   #2 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: May 2005
Posts: 25,250
Member: 148515
Status: Offline
Thanks Meter: 15,713
hello!

i would advice to write valid IMEI for second phone part
  Reply With Quote
Old 03-01-2008, 13:25   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 198
Member: 529040
Status: Offline
Thanks Meter: 13
Quote:
Originally Posted by InfinityHelp View Post
hello!

i would advice to write valid IMEI for second phone part
can u help me how to slove my prob
  Reply With Quote
Old 03-01-2008, 14:12   #4 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: May 2005
Posts: 25,250
Member: 148515
Status: Offline
Thanks Meter: 15,713
hello!

find both pinouts for your phone.
connect to CPU_b and write new IMEI
  Reply With Quote
Old 03-01-2008, 15:41   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 198
Member: 529040
Status: Offline
Thanks Meter: 13
Quote:
Originally Posted by InfinityHelp View Post
hello!

find both pinouts for your phone.
connect to CPU_b and write new IMEI

whn i connect with cpu 1 its working and in cpu 2
  Reply With Quote
Old 03-01-2008, 16:06   #6 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: May 2005
Posts: 25,250
Member: 148515
Status: Offline
Thanks Meter: 15,713
hello!

i understood your problem
please find tx_b, rx_b and change second IMEI
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
can i use both UB And UFS HWK at a same time zahidnawaz Universalbox 3 04-10-2009 22:01
****What new cheap phone to buy which can be used both on TATA and RELIANCE..??**** joy4u Various CDMA/TDMA Cell Phones 0 02-22-2009 14:48
Use both Sams0.6 and Sams5.7 ednacell HWK 5 05-10-2008 15:44
amycool d66+ error mukesh_b SpiderMan 4 03-05-2008 06:42
amycool d66+ error mukesh_b Chinese Cocktail 3 03-01-2008 15:40

 



All times are GMT +1. The time now is 09:36.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.29940 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO