GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-28-2007, 16:35   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jan 2003
Age: 41
Posts: 680
Member: 19672
Status: Offline
Sonork: 100.65069
Thanks Meter: 45
daulle sim pinout?


pls if you can give me the pinout for daulle sim se99 : http://www.interstar.ua/mobile/?main..._menu=2&id=256
  Reply With Quote
Old 09-28-2007, 16:41   #2 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,575
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,071
Hello,

Due to a lot of different models with the same name but absolutely different hardware,
bottom connectors and different pinouts we recommend you to make detailed description of model,
attach phone photo, phone bottom connector photo and information about Gnd and Charge pins on phone bottom connector.

After you have this information prepared, please, check the next detailed description how to get pinout for your model:

use "Cable Selector": "Cable selector" at your service...
if not helps, please read: C:\Program Files\InfinityBox\pinout\ChineseMiracle.txt
if not helps, please read: http:///vbb/showpo...36&postcount=7
if not helps, please read: http:///vbb/showthread.php?t=433447
  Reply With Quote
Old 02-24-2008, 09:50   #3 (permalink)
No Life Poster
 
s1emens's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Age: 38
Posts: 1,335
Member: 40602
Status: Offline
Thanks Meter: 114
i used infi rx tx finder and it said:
RX=12 and TX=10 but after i made the cable it showed boot error even i dont press the power key. Is this the correct pinout, anyone? if there is a succesfull pinout could anyone share?

br,
s1emens
  Reply With Quote
Old 02-25-2008, 13:17   #4 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: May 2005
Posts: 24,175
Member: 148515
Status: Offline
Thanks Meter: 13,695
hello!

did you use cable selector to find pinout or automaticly finding pinout box?
  Reply With Quote
Old 02-25-2008, 19:33   #5 (permalink)
No Life Poster
 
s1emens's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Age: 38
Posts: 1,335
Member: 40602
Status: Offline
Thanks Meter: 114
Quote:
Originally Posted by InfinityHelp View Post
hello!

did you use cable selector to find pinout or automaticly finding pinout box?
what do u mean? i try to find in shell (cable selector) but couldn't find daulle sim se99. and i use infinity rx tx finder and pinfinder v1.05 resulted RX=10 TX=12 and when i use pinfinder v1.06 reulted RX=7 TX=9 but still not working. Using reversed in v1.06 resulted RX=10 TX=12, already trt to change power cycle one by one but still not working.
any suggestion?

br,
s1emens
  Reply With Quote
Old 02-25-2008, 20:24   #6 (permalink)
No Life Poster
 
s1emens's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Age: 38
Posts: 1,335
Member: 40602
Status: Offline
Thanks Meter: 114
since there is 2 combination
7/9
12/10
i'll try with
7/10 or 12/9 now. Or maybe i need to solder GND wire also?

br,
s1emens
  Reply With Quote
Old 02-25-2008, 21:26   #7 (permalink)
No Life Poster
 
s1emens's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Age: 38
Posts: 1,335
Member: 40602
Status: Offline
Thanks Meter: 114
ok i'm done with this phone, tried probably 50 times but still not working.
just curious, is it possible to make infi rx tx finder as an adapter to communicate with phones and we dont have to make cable again, i mean by setting the rx tx pin electronically and we can use in chinese miracle module option to connect to phone via infi rx tx finder box?

br,
s1emens
  Reply With Quote
Old 02-25-2008, 22:12   #8 (permalink)
No Life Poster
 
s1emens's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Age: 38
Posts: 1,335
Member: 40602
Status: Offline
Thanks Meter: 114
@all
thanks finally with a little tricks by connecting GND to cable it works. hhahahahaaahhaaaa

@infinityhelp
maybe u need to add gnd pin beside rx and tx. although gnd can easily measured but it really help.thanks

br,
s1emens
  Reply With Quote
Old 02-26-2008, 00:17   #9 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: May 2005
Posts: 24,175
Member: 148515
Status: Offline
Thanks Meter: 13,695
hello!

so your problem was that you used battery after you found pinout?
because if you keep phone untouched after pinfinder found phone- it for sure will communicate with CM soft or any other soft
  Reply With Quote
Old 03-04-2008, 04:20   #10 (permalink)
No Life Poster
 
s1emens's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Age: 38
Posts: 1,335
Member: 40602
Status: Offline
Thanks Meter: 114
Quote:
Originally Posted by InfinityHelp View Post
hello!

so your problem was that you used battery after you found pinout?
because if you keep phone untouched after pinfinder found phone- it for sure will communicate with CM soft or any other soft
its not that, the culprit is i thought it only need rx and tx pin also, but it actually need gnd pin to be connected also to pin7/8. my mistakes. thanks

br,
s1emens
  Reply With Quote
Old 01-14-2011, 12:46   #11 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Nov 2005
Location: UNLOCKING IN GENERAL:)
Age: 45
Posts: 740
Member: 196126
Status: Offline
Thanks Meter: 76
Quote:
Originally Posted by s1emens View Post
@all
thanks finally with a little tricks by connecting GND to cable it works. hhahahahaaahhaaaa

@infinityhelp
maybe u need to add gnd pin beside rx and tx. although gnd can easily measured but it really help.thanks

br,
s1emens
Each cable needs to have ground connected .....
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
chinese nokia n99i dual sim pinout here sudeeshveekey Infinity-Box 6 12-11-2007 14:46
Nokia N9s Dual-sim PINOUT AKKA Chinese Cocktail 5 12-08-2007 11:55
CECT F22 DUAL SIM pinouts for 1st and 2nd CPU ezzis Infinity-Box 2 12-06-2007 04:09
n95 bluetooth 2x6 single sim pinout not work need pinout walid1751 Infinity-Box 4 11-13-2007 15:40
n95 cineese dual sim pinout? .:R-mitik:. Infinity-Box 3 10-03-2007 08:21

 



All times are GMT +1. The time now is 04:35.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.35736 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO