GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-12-2016, 11:06   #1 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Mar 2005
Age: 33
Posts: 64
Member: 127202
Status: Offline
Thanks Meter: 2
dougle alaways not found


i renewed today my infinitybox for cm2,i uptade with donglemanager corectely
bat,cm2 not open always dongle not found,antivirys desabled,and all dongle is deconected
this is full info
DongleManager [Infinity-Box] v1.61 [12/03/2016 12:05:54]
PC HWID: 41F9F1F2DDC801C94D023E7D4293EE8B
Box/Dongle searching...
Box/Dongle found: inf
Card-Reader: Axalto e-gate 0
HWID: 0003CE98FF021982
Box/Dongle Serial No (S/N): 1028CE98
Firmware version: 0130.02
"UK edition" status: Off
Last launched Application: 001A v.0413
Active modules:
- 00: inf v.0130
- 04: Pin-Finder Adapter
Online Service Account: Infinity-Box - Online Service

old soft of intinity work perfectely

tnx
  Reply With Quote
Old 03-12-2016, 11:55   #2 (permalink)
Product Supporter
 
vishnudatt's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: alwar, rajasthan (india)
Posts: 1,632
Member: 1306196
Status: Online
Sonork: 100.1654602 (08104048625)
Thanks Meter: 624
Arrow

now check your support period..................
  Reply With Quote
Old 03-12-2016, 12:02   #3 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: May 2005
Posts: 24,269
Member: 148515
Status: Offline
Thanks Meter: 13,917
Quote:
Originally Posted by nsync2005 View Post
i renewed today my infinitybox for cm2,i uptade with donglemanager corectely
bat,cm2 not open always dongle not found,antivirys desabled,and all dongle is deconected
this is full info
DongleManager [Infinity-Box] v1.61 [12/03/2016 12:05:54]
PC HWID: 41F9F1F2DDC801C94D023E7D4293EE8B
Box/Dongle searching...
Box/Dongle found: inf
Card-Reader: Axalto e-gate 0
HWID: 0003CE98FF021982
Box/Dongle Serial No (S/N): 1028CE98
Firmware version: 0130.02
"UK edition" status: Off
Last launched Application: 001A v.0413
Active modules:
- 00: inf v.0130
- 04: Pin-Finder Adapter
Online Service Account: Infinity-Box - Online Service

old soft of intinity work perfectely

tnx
What CM2 software version do you use ?
You should use CM2 latest v1.xx versions.
  Reply With Quote
Old 03-12-2016, 12:05   #4 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Mar 2005
Age: 33
Posts: 64
Member: 127202
Status: Offline
Thanks Meter: 2
support period is uptaded to Valid: 2017-03-13

i use the last version of cm2 1.43
  Reply With Quote
Old 03-12-2016, 12:29   #5 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: May 2005
Posts: 24,269
Member: 148515
Status: Offline
Thanks Meter: 13,917
Quote:
Originally Posted by nsync2005 View Post
support period is uptaded to Valid: 2017-03-13

i use the last version of cm2 1.43
Close all running software
Disconnect all boxes/dongles from PC
Connect only Infinity Dongle
Run CM2 software now.

Result ?
  Reply With Quote
Old 03-12-2016, 13:45   #6 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Mar 2005
Age: 33
Posts: 64
Member: 127202
Status: Offline
Thanks Meter: 2
same probleme,what is this
Attached Images
File Type: jpg Sans titre.JPG (100.0 KB, 11 views)
  Reply With Quote
Old 03-12-2016, 18:58   #7 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Mar 2005
Age: 33
Posts: 64
Member: 127202
Status: Offline
Thanks Meter: 2
cm2 work fine in win7,not work in win xp sp3 only

why????
  Reply With Quote
Old 03-12-2016, 19:42   #8 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,624
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,077
Quote:
Originally Posted by nsync2005 View Post
cm2 work fine in win7,not work in win xp sp3 only

why????
There is no any problem with XP.

What is the problem exactly at your side ?
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 03:02.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.24398 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO