GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-21-2008, 22:48   #1 (permalink)
Freak Poster
 
nimanima's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: in gsm word
Age: 44
Posts: 269
Member: 144406
Status: Offline
Thanks Meter: 21
evry body can give me this frimware???


hi i need full flash for this model: nokia n100 tv
Attached Images
File Type: jpg 3-0-Dual-SIM-TV-Mobile-Phone-HLF-N100-.jpg (61.1 KB, 18 views)
  Reply With Quote
Old 04-22-2008, 02:07   #2 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: May 2005
Posts: 24,121
Member: 148515
Status: Offline
Thanks Meter: 13,684
hello!

please post here phone's info readed by "read detailed information"
  Reply With Quote
Old 04-22-2008, 11:44   #3 (permalink)
Freak Poster
 
nimanima's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: in gsm word
Age: 44
Posts: 269
Member: 144406
Status: Offline
Thanks Meter: 21
thanks for your reply this set flashed with wrong flash file but it have 2 cpu i need frimware for cpu1 and it is 6225.
thanks
  Reply With Quote
Old 04-22-2008, 12:06   #4 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: May 2005
Posts: 24,121
Member: 148515
Status: Offline
Thanks Meter: 13,684
hello!

if CPU2 still have original firmware inside- please post it's version
by this version we will try to advice firmware for first MCU
  Reply With Quote
Old 04-22-2008, 12:25   #5 (permalink)
Freak Poster
 
nimanima's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: in gsm word
Age: 44
Posts: 269
Member: 144406
Status: Offline
Thanks Meter: 21
another cpu is 6223 and i cant conect to that by infinity
  Reply With Quote
Old 04-22-2008, 12:26   #6 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: May 2005
Posts: 24,121
Member: 148515
Status: Offline
Thanks Meter: 13,684
hello!

this can not be true.
you must be using wrong pinout.
please tell detailed how it is "not connect"
post a log
  Reply With Quote
Old 04-22-2008, 13:00   #7 (permalink)
Freak Poster
 
nimanima's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: in gsm word
Age: 44
Posts: 269
Member: 144406
Status: Offline
Thanks Meter: 21
i cant conect to 6223 cpu with spiderman box also
i solder rx tx on main board and still i cant conect to 6223 cpu
  Reply With Quote
Old 04-22-2008, 19:50   #8 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: May 2005
Posts: 24,121
Member: 148515
Status: Offline
Thanks Meter: 13,684
hello!

procedure of connecting with second MCU is following:

you press & hold power button
first phone will startup (this is first MCU start)
you still hold power button
and only after some time will boot second MCU.
and if you holded power button pressed all the time- you will get connection.
on models which i tested sometimes it took time up to 30seconds to make programm detect second MCU.
so be patient and keep power button pressed
  Reply With Quote
Old 04-25-2008, 11:03   #9 (permalink)
Freak Poster
 
nimanima's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: in gsm word
Age: 44
Posts: 269
Member: 144406
Status: Offline
Thanks Meter: 21
thanks for your reply
i flashed it with one frimware and now it on but key problem and ...
after that i could canect to second cpu and read sw ver on it
ver. sw1: LC6223_07A_PCB01_GSM_MT6223_S00.LBN8402_7_12_1_2T0 4M1218_M401A_S.BIN
  Reply With Quote
Old 04-25-2008, 15:55   #10 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: May 2005
Posts: 24,121
Member: 148515
Status: Offline
Thanks Meter: 13,684
hello!

you said you flashed some firmware and now set work
what version did you flash to your phone?
what problem with keys now?
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
every body can give me this frimware nimanima Infinity-Box 1 05-23-2008 13:07
evry body can give me chines nec n880 flash file? nimanima Infinity-Box 2 11-23-2007 01:43
any body can explain me this errors ?? nassim111 Nokia Base Band 5 ( BB-5 ) 1 02-09-2007 13:36
Any body can give me, manu to flasg BB5 ? I Have to flash 7370 and 6680 Grupo MovilFree Nokia Base Band 5 ( BB-5 ) 2 05-19-2006 16:37

 



All times are GMT +1. The time now is 04:09.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.28500 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO