GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-27-2012, 06:09   #1 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 82
Member: 704971
Status: Offline
Thanks Meter: 4
flashing fail c3010


file selected: C:\Documents and Settings\a\Desktop\3010 haire\C3010_HA3010MT02_20080228.bin
---------------------------------------------------------
HARDWARE : HA3010MT
COMPILE : May 07 2008 (14:33:07)
REALEASE : Dec 18 2006 (19:00:00)
SW Version : HA3010MT02 Haier C2000 f
---------------------------------------------

COM41 [QCUSB_COM41_1] selected
module v1.73
Device: Haier-C3010
operation: Write
Phone should be Switched ON !
connecting...
downloading mode...
sending boot...
Start flashing...
=======W.A.R.N.I.N.G=======

DO NOT REMOVE THE PHONE..!!
-------------------------------------------------------------

flashing failed...
Finished, time used: 13 sec


COM41 [QCUSB_COM41_1] selected
module v1.73
Device: Haier-C3010
operation: Write
Phone should be Switched ON !
connecting...
downloading mode...
sending boot...
Start flashing...
=======W.A.R.N.I.N.G=======

DO NOT REMOVE THE PHONE..!!
-------------------------------------------------------------

flashing failed...
Finished, time used: 4 min 30 sec



team plz help.i tryed to flash two haier c3010. both sets were connected properly flashing was also started but in few sec it stops flashing and sets gone dead . my customer is not happy with this.what was the reson and what to do now plz rep in detail.i attached the log .before flashing sets were working prpperly only problem was in both the sets call list was not displaying (dailed,received,missed call).i tried reset also problem was same so i tried flashing and both sets goes dead.

Last edited by mink_1753; 03-27-2012 at 06:15.
  Reply With Quote
Old 03-27-2012, 14:09   #2 (permalink)
No Life Poster
 
<<<MEGATRON>>>'s Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Just Imagine
Age: 37
Posts: 4,263
Member: 1191481
Status: Offline
Sonork: 1592603
Thanks Meter: 1,371
Quote:
Originally Posted by mink_1753 View Post
file selected: C:\Documents and Settings\a\Desktop\3010 haire\C3010_HA3010MT02_20080228.bin
---------------------------------------------------------
HARDWARE : HA3010MT
COMPILE : May 07 2008 (14:33:07)
REALEASE : Dec 18 2006 (19:00:00)
SW Version : HA3010MT02 Haier C2000 f
---------------------------------------------

COM41 [QCUSB_COM41_1] selected
module v1.73
Device: Haier-C3010
operation: Write
Phone should be Switched ON !
connecting...
downloading mode...
sending boot...
Start flashing...
=======W.A.R.N.I.N.G=======

DO NOT REMOVE THE PHONE..!!
-------------------------------------------------------------

flashing failed...
Finished, time used: 13 sec


COM41 [QCUSB_COM41_1] selected
module v1.73
Device: Haier-C3010
operation: Write
Phone should be Switched ON !
connecting...
downloading mode...
sending boot...
Start flashing...
=======W.A.R.N.I.N.G=======

DO NOT REMOVE THE PHONE..!!
-------------------------------------------------------------

flashing failed...
Finished, time used: 4 min 30 sec



team plz help.i tryed to flash two haier c3010. both sets were connected properly flashing was also started but in few sec it stops flashing and sets gone dead . my customer is not happy with this.what was the reson and what to do now plz rep in detail.i attached the log .before flashing sets were working prpperly only problem was in both the sets call list was not displaying (dailed,received,missed call).i tried reset also problem was same so i tried flashing and both sets goes dead.
Hello,
Check Your Pc For Proper Drivers And Also You Have Selected Wrong Model Select Haier -c2000,c2010,c3000,c3010,c5000old
Quote:
flashing failed...
Finished, time used: 4 min 30 sec
Reinstall Drivers And Then Try TO Flash Again


Wbr
<<<Megatron>>>
  Reply With Quote
Old 03-27-2012, 19:35   #3 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 82
Member: 704971
Status: Offline
Thanks Meter: 4
dear sir how will i be able to flash it again sets are dead and do not detect comport now.how to flash dead c3010 now plz give me step by step.
and one thing i let u know i have downloded drivers from infinity support only and install that.

Last edited by mink_1753; 03-27-2012 at 19:42.
  Reply With Quote
Old 03-28-2012, 08:49   #4 (permalink)
No Life Poster
 
<<<MEGATRON>>>'s Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Just Imagine
Age: 37
Posts: 4,263
Member: 1191481
Status: Offline
Sonork: 1592603
Thanks Meter: 1,371
Quote:
Originally Posted by mink_1753 View Post
dear sir how will i be able to flash it again sets are dead and do not detect comport now.how to flash dead c3010 now plz give me step by step.
and one thing i let u know i have downloded drivers from infinity support only and install that.
Hello,
Please Always Read Clearly What I Have Written Driver Problem In PC Some Time Driver Conflict May Occur This Problem So Check You Pc For Driver Conflict Better Not To Use Any Hub
Remove Battery Press Call Button And Insert USB Cable Phone Should Take Drivers And Make Diagnostic Port If Yes Then Proceed For Flashing



Wbr
<<<Megatron>>>
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to <<<MEGATRON>>> For This Useful Post:
Old 04-07-2012, 06:06   #5 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 82
Member: 704971
Status: Offline
Thanks Meter: 4
COM46 [QCUSB_COM46_1] selected
module v1.75
Device: Haier-C2000, C2010, C3000, C3010, C5000 old
operation: Write
Phone should be Switched ON !
connecting...
downloading mode...
downloading mode failed...
ram loader execution failed...
Finished, time used: 6 sec


i have doen what u said this is what it shows now.but fhone is detecting on com port now.what to do.........
  Reply With Quote
Old 04-10-2012, 06:54   #6 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 82
Member: 704971
Status: Offline
Thanks Meter: 4
plz do reply sir...........what to do and how to solve this.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
need to flash 6110 paulomt1 Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 08-16-2019 20:37
Seeking for flash nokia 5110 old version (3 version) can exchange for new Tomas Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 10-14-2017 20:29
5110 flash new software , need help steve Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 4 01-03-2015 05:41
Mti init failed dogbreak Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 3 11-22-1999 01:28

 



All times are GMT +1. The time now is 07:20.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.33355 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO