GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-27-2018, 13:17   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2018
Posts: 3
Member: 2879542
Status: Offline
Thanks Meter: 0
he;p need to change languge!!


hii there !! i bought a nokia 230 as a Secondary phone And I made him an update Which changed him languge. now i have the flash file in my languge but i trying to use miracle box and whan i am trynig to put the lang pac file it wirting me error that the file is too small....some bady know how to changhe the languge whit some softwere that work and whitout box ..... thnx
  Reply With Quote
Old 11-27-2018, 13:46   #2 (permalink)
No Life Poster
 
yuranc8's Avatar
 
Join Date: Feb 2017
Location: Quelimane Mz
Age: 21
Posts: 1,120
Member: 2680008
Status: Online
Thanks Meter: 468
Donate money to this user
Hello we not offer support for miracle box issues, go to correct session.
  Reply With Quote
Old 11-27-2018, 14:24   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2018
Posts: 3
Member: 2879542
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Quote:
Originally Posted by yuranc8 View Post
Hello we not offer support for miracle box issues, go to correct session.
it not matter i jsut wanna solution how to change languge i dont care what kind of softwere
  Reply With Quote
Old 11-27-2018, 15:04   #4 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 26,374
Member: 1043909
Status: Offline
Thanks Meter: 51,764
Quote:
Originally Posted by neoray360 View Post
it not matter i jsut wanna solution how to change languge i dont care what kind of softwere
Dear Sir,


You can buy Infinity-Box products here - https://www.infinity-box.com/buy/
As soon as you will be ready to post here your dongle S/N and software operation log text we hope you will be able to change language at your phone.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 07:59.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.23924 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO