GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-28-2008, 07:34   #1 (permalink)
No Life Poster
 
.::PATEL TELECOM::.'s Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: INDIA(GUJRAT,RAJKOT)
Age: 33
Posts: 778
Member: 397884
Status: Offline
Sonork: 100.1587035
Thanks Meter: 168
hello sir tecno st600 pinout need


Hello sir i have tecno st600 it has restart and i want its pinout and hot solved this restart problem
  Reply With Quote
Old 02-28-2008, 07:48   #2 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,851
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,296
Hello,

How to get new model supported

Question: I have new phone model and I want to see this model supported by Infinity-Box. What to do ?

Answer:
1. open phone, find CPU chip and Flash chip
2. send e-mail to [email protected] with the next info:
2.1. CPU chip name
2.2. Flash chip name
2.3. phone bottom connector type (photo, if available)
2.4. Gnd, Charge, +Battery pins location on phone connector
2.5. full text from phone back label (label under battery)
2.6. phone photo (or link to phone photo)
2.7. is it sp-locked or simfree phone
2.8. is it exist original data/com/usb cable in phone package
2.9. is it exist CD with original drivers in phone package
2.10. estimated phone price
2.11. any additional information
We will check your information and will tell you is it possible to make support for this model or not.
  Reply With Quote
Old 02-28-2008, 08:39   #3 (permalink)
No Life Poster
 
.::PATEL TELECOM::.'s Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: INDIA(GUJRAT,RAJKOT)
Age: 33
Posts: 778
Member: 397884
Status: Offline
Sonork: 100.1587035
Thanks Meter: 168




Respected sir it is suported by you i see in infinity sell this model "TECNO st600" i want its pinout

Quote:
Originally Posted by InfinitySupport View Post
Hello,

How to get new model supported

Question: I have new phone model and I want to see this model supported by Infinity-Box. What to do ?

Answer:
1. open phone, find CPU chip and Flash chip
2. send e-mail to [email protected] with the next info:
2.1. CPU chip name
2.2. Flash chip name
2.3. phone bottom connector type (photo, if available)
2.4. Gnd, Charge, +Battery pins location on phone connector
2.5. full text from phone back label (label under battery)
2.6. phone photo (or link to phone photo)
2.7. is it sp-locked or simfree phone
2.8. is it exist original data/com/usb cable in phone package
2.9. is it exist CD with original drivers in phone package
2.10. estimated phone price
2.11. any additional information
We will check your information and will tell you is it possible to make support for this model or not.
  Reply With Quote
Old 02-28-2008, 09:26   #4 (permalink)
Product Supporter
 
zinoubinabil's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: *In the right way*
Posts: 2,748
Member: 84268
Status: Offline
Sonork: 100.114149
Thanks Meter: 2,568
@.::PATEL TELECOM::.
can you share here which connector in your phone;
ps: check X:\Program Files\InfinityBox\pinout
there are 3 different pinout for tecno phones



br
  Reply With Quote
Old 02-28-2008, 16:53   #5 (permalink)
No Life Poster
 
.::PATEL TELECOM::.'s Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: INDIA(GUJRAT,RAJKOT)
Age: 33
Posts: 778
Member: 397884
Status: Offline
Sonork: 100.1587035
Thanks Meter: 168
sir i uplode its photos

sir i send some picture of tecno st600
Attached Images
File Type: jpg DSCF0459.jpg (50.1 KB, 18 views)
File Type: jpg DSCF0460.jpg (63.2 KB, 19 views)
File Type: jpg DSCF045000.jpg (129.7 KB, 27 views)
  Reply With Quote
Old 02-28-2008, 16:59   #6 (permalink)
No Life Poster
 
.::PATEL TELECOM::.'s Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: INDIA(GUJRAT,RAJKOT)
Age: 33
Posts: 778
Member: 397884
Status: Offline
Sonork: 100.1587035
Thanks Meter: 168
here is socket print
/-------------------------------------------\
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18


plese give me its pinout

Thanking you
prakash
Attached Images
File Type: jpg DSCF04500014.jpg (191.2 KB, 28 views)
Attached Files
File Type: txt tecno st600.txt (91 Bytes, 12 views)
  Reply With Quote
Old 02-28-2008, 20:36   #7 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,851
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,296
keyboard top
1.........18
9: Tx
10: Rx
18: Gnd
  Reply With Quote
Old 02-29-2008, 06:52   #8 (permalink)
No Life Poster
 
.::PATEL TELECOM::.'s Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: INDIA(GUJRAT,RAJKOT)
Age: 33
Posts: 778
Member: 397884
Status: Offline
Sonork: 100.1587035
Thanks Meter: 168
sir this errr is coming. HOW repair this phon it is restsrt where i find eprom


COM5 [VCP0] selected
Device: Autodetect 6205-6227 NOR
Checking data, wait...
advanced flash detection enabled
eeprom backup enabled, it may takes several minutes !
Action: repair security area
Boot...
Press and HOLD Power button now !
error: boot initialization step-2 failed: A0
error: boot initialization step-2 failed: A0
error: boot initialization step-2 failed: A0
error: boot initialization step-3 failed: A0
19200
Connecting, wait...
error: boot phase#1 failed
Release Power button now !
in case of initial connection problem: on/off "Boot baudrate autoselect" box.
Boot Fail
Finished, time used: 8 sec
Remove/Install battery now !
  Reply With Quote
Old 02-29-2008, 10:03   #9 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,851
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,296
You must use other pinout, it's a pinout problem, not a phone eeprom problem !
  Reply With Quote
Old 02-29-2008, 10:42   #10 (permalink)
No Life Poster
 
.::PATEL TELECOM::.'s Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: INDIA(GUJRAT,RAJKOT)
Age: 33
Posts: 778
Member: 397884
Status: Offline
Sonork: 100.1587035
Thanks Meter: 168
Quote:
Originally Posted by InfinitySupport View Post
keyboard top
1.........18
9: Tx
10: Rx
18: Gnd
i tried both of side but same problem

so sir what i do for this problem
  Reply With Quote
Old 02-29-2008, 11:39   #11 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,851
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,296
Hello,

Here is an instruction:

There are different "Chinese" phones with the same name but absolutely different hardware exist on market.
Exmple: exist at least 20 "Chinese" phones with name "Nokia-N95" but all models has difference in hardware,
different bottom connectors, different pinouts and and has different firmware, so it's impossible to
give any advice about phone pinout only by phone name.
So we recommend you to include the next information in your request regarding pinout:

1. detailed description of model: brand name, model name, complete text from phone back label, any other marks that you can find on phone cover
2. phone CPU chip name
3. phone PCB photo (Rx/Tx/Gnd test-points may exist on phone PCB)
4. attach phone photo
5. attach phone bottom connector photo
6. include information about Gnd and Charge pins on phone bottom connector

After you have this information prepared, you can find pinout by yourself more easy than before,
just check the next detailed description how to get pinout for your model:

1. use "Cable Selector": "Cable selector" at your service...
2. if not helps, please read: C:\Program Files\InfinityBox\pinout\ChineseMiracle\
3. if not helps, please read: http:///vbb/showpo...36&postcount=7
4. if not helps, please read: http:///vbb/showthread.php?t=433447
Universal solution for pinout detection: http://www.infinity-box.biz/index.ph...infinder&lg=en
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
tecno t780 pinouts needed pleaseeeeeeeeeeeeeeee GOODNESS Chinese Models & Cloned Phones 2 08-14-2010 15:09
Tecno S598 rx/tx pinout needed Unicom Infinity-Box 2 01-18-2010 10:07
Hello sir need Sales Activation license kushol Sales Activation Requests 0 03-10-2009 15:21
tecno ST600 plus alimuamin Infinity-Box 0 05-24-2008 08:07
Need Tecno T800 Pinout DYNET Infinity-Box 1 09-17-2007 20:44

 



All times are GMT +1. The time now is 21:54.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.42741 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO