GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-26-2008, 14:57   #1 (permalink)
Freak Poster
 
harun_warsanto's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 152
Member: 718412
Status: Offline
Thanks Meter: 5
Help, language editor


To mr.Infinty.
How to solve this problem in language editor.

"Don't have free space for changes!
Search free space in firmware?"



Please tell me what should i do....
Thanks,
  Reply With Quote
Old 05-26-2008, 15:23   #2 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,851
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,296
Hello,

You must make your translatoion shorter (use shorter words). I think you understand that phone firmware size is limited and it's impossible to insert into existing limited space so many words like in "War and Peace" book.
  Reply With Quote
Old 05-27-2008, 09:03   #3 (permalink)
Freak Poster
 
harun_warsanto's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 152
Member: 718412
Status: Offline
Thanks Meter: 5
Quote:
Originally Posted by InfinitySupport View Post
Hello,

You must make your translatoion shorter (use shorter words). I think you understand that phone firmware size is limited and it's impossible to insert into existing limited space so many words like in "War and Peace" book.
What about in this case....


Even I didn't write anything on edited text, but the current LP length has already passed the max LP length.


PS. I try to upload the picture, but always error.I don't know why.
  Reply With Quote
Old 05-27-2008, 11:07   #4 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,851
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,296
Quote:
Originally Posted by harun_warsanto View Post
What about in this case....


Even I didn't write anything on edited text, but the current LP length has already passed the max LP length.


PS. I try to upload the picture, but always error.I don't know why.
Please, post here screenshots of errors.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Infinity box language editor help GSMagic Infinity-Box 8 10-19-2008 15:10
help with language editor stm_bg Infinity-Box 2 09-19-2008 22:30
How To Work With Language Editor ....help Infinity Team sairat Infinity-Box 1 03-08-2008 13:38
Change language with Language Editor on SX1?Need master help. stylius E-Gold Based Phones 1 08-23-2006 22:10
Siemens Language editor help? leoaamro Siemens-Benq RingTones and WallPapers 2 03-25-2004 18:28

 



All times are GMT +1. The time now is 09:25.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.26868 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO