GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-05-2018, 17:31   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 303
Member: 2711286
Status: Offline
Thanks Meter: 18
Help my smart Card unknown device


Help my smart Card unknown device
i try to change hardware box and other dongle

i try every think




unknown device problem


the same problem


my sn
AD6EA15C
  Reply With Quote
Old 11-05-2018, 18:38   #2 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 26,203
Member: 1043909
Status: Offline
Thanks Meter: 51,491
Hello,

Your card is 8 years old so it may be HW problem.

Try to connect Dongle to another PC
Try to insert Smart-Card into another Card-Reader or Box (if you have it)

If problem still exist:
​- Remove Smart-Card from Card-Reader
- Clean Smart-Card contacts
- Try to use hot air gun and heat Smart-Card
- Insert Smart-Card back to Card-reader​

If problem still exist this means it's a hardware problem and you need new Smart-Card.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to YellowBoss For This Useful Post:
Old 11-05-2018, 19:32   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 303
Member: 2711286
Status: Offline
Thanks Meter: 18
i try all this the problem with smart card
and if i lost it what's the solution!
lost my box and my activation for best and support!��������
  Reply With Quote
Old 11-05-2018, 23:36   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 303
Member: 2711286
Status: Offline
Thanks Meter: 18
any solution for my activation!😢
  Reply With Quote
Old 11-05-2018, 23:58   #5 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: May 2005
Posts: 24,895
Member: 148515
Status: Offline
Thanks Meter: 14,904
IMPORTANT information about activation transfer - https://www.infinity-box.com/doc/?r=20
Is it clear enough or do you need more information ?
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to InfinityHelp For This Useful Post:
Old 11-06-2018, 00:12   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 303
Member: 2711286
Status: Offline
Thanks Meter: 18
yeah then is it possible to transfer to other smart card i will buy one new and cantact u!
  Reply With Quote
Old 11-06-2018, 09:43   #7 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 303
Member: 2711286
Status: Offline
Thanks Meter: 18
waiting ur answer
best regards
  Reply With Quote
Old 11-06-2018, 09:52   #8 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 26,203
Member: 1043909
Status: Offline
Thanks Meter: 51,491
Quote:
Originally Posted by benoupro View Post
waiting ur answer
best regards
What kind of answer do you need ?
There is an instruction - https://www.infinity-box.com/doc/?r=20


Have you read it ?
Is it clear procedure ?
  Reply With Quote
Old 11-06-2018, 10:28   #9 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 303
Member: 2711286
Status: Offline
Thanks Meter: 18
yeah my box have 8 years and damage Smart card
full activation! lost all my money because problem technical!
  Reply With Quote
Old 11-06-2018, 12:59   #10 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: May 2005
Posts: 24,895
Member: 148515
Status: Offline
Thanks Meter: 14,904
Quote:
Originally Posted by benoupro View Post
yeah my box have 8 years and damage Smart card
full activation! lost all my money because problem technical!
8 years ! you have covered your expenses at least twenty eight thousand times during last 8 years so I think you have no reason to worry.

What can we do for you ?
If you have any problem or question please let us know and we will make everything to help you.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to InfinityHelp For This Useful Post:
Old 11-11-2018, 11:58   #11 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 303
Member: 2711286
Status: Offline
Thanks Meter: 18
i will buy cm2 dongle and i cantact u
big thnx team
  Reply With Quote
Old 11-12-2018, 12:26   #12 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 26,203
Member: 1043909
Status: Offline
Thanks Meter: 51,491
Quote:
Originally Posted by benoupro View Post
i will buy cm2 dongle and i cantact u
big thnx team
for fast activaton transfer result pls use e-mail address from this web page - https://www.infinity-box.com/doc/?r=20
  Reply With Quote
Old 12-12-2018, 13:03   #13 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 303
Member: 2711286
Status: Offline
Thanks Meter: 18
i buy new dongle best i want to transfert the rest activation
=== DongleManager [Infinity] v1.70 [12/12/2018 13:03:08] ===
Searching...
Card-Reader: Alcor Micro USB Smart Card Reader 0
HWID: 0000248411384082
Box/Dongle found: [BEST]
Serial No (S/N): 4FAA2484
Firmware version: 0122.02
"UK Edition" status: Off
Last launched Application: 0030 v.0229
=> Activations:
- 03: [BEST] v.0122
  Reply With Quote
Old 12-12-2018, 14:40   #14 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: May 2005
Posts: 24,895
Member: 148515
Status: Offline
Thanks Meter: 14,904
Hello,
it looks like you have made something wrong and Im afraid it's impossible to move activations from your old dongle to your new dongle.
your old dongle is Infinity-Box/Dongle
your new dongle is Infinity [BEST]
supporter point you to instruction several times, and you can see there information:


- It is impossible to transfer Dongle to another Dongle as Activation.
- It is possible to transfer Activation to the same Smart-Card type only
...

Example:

Yes - from [BEST] to [BEST]
Yes - from [CDMA] to [CDMA]
Yes - from Infinity-Box/Dongle to Infinity-Box/Dongle

No - from [BEST] to Infinity-Box/Dongle
No - from [BEST] to [CDMA]
No - from [CDMA] to Infinity-Box/Dongle
No - from [CDMA] to [BEST]
No - from Infinity-Box/Dongle to [BEST]
No - from Infinity-Box/Dongle to [CDMA]



Can you provide another S/N to transfer ?
  Reply With Quote
Old 12-12-2018, 18:04   #15 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 303
Member: 2711286
Status: Offline
Thanks Meter: 18
i buy new best dongle i dont find cm2 dongle

my new dongle best sn/4FAA2484

my old box sn
AD6EA15C

picture.............
https://i.imgur.com/LfKMfHL.jpg

Last edited by benoupro; 12-12-2018 at 18:12.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 10:04.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.36504 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO