GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-03-2012, 13:21   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 133
Member: 1665634
Status: Offline
Thanks Meter: 6
Arrow HELP UNLOCK ATt Pantech P7040P


i need unlock network code for pantech model P7040P, but i dont have infinity box.
imei: xxxxx

help me please

Last edited by InfinitySupport; 11-03-2012 at 13:31. Reason: imei removed
  Reply With Quote
Old 11-03-2012, 13:32   #2 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,851
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,296
Quote:
Originally Posted by tjien_siangs View Post
i need unlock network code for pantech model P7040P, but i dont have infinity box.
imei: xxxxx

help me please
Hello,

You can buy [BEST] Dongle (very cheap) and after that you will be able to calculate your codes: BB5 Easy Service Tool [BEST] - About
  Reply With Quote
Old 01-08-2013, 10:51   #3 (permalink)
No Life Poster
 
abakwa's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Age: 46
Posts: 1,075
Member: 69269
Status: Offline
Thanks Meter: 163
I have BEST dongle but i do not see the option inside to unlock pantech, plz help
  Reply With Quote
Old 01-09-2013, 16:30   #4 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 26,159
Member: 1043909
Status: Offline
Thanks Meter: 51,305
Quote:
Originally Posted by abakwa View Post
I have BEST dongle but i do not see the option inside to unlock pantech, plz help
Hello,

Please, check "Products and Addons" menu in your Online Service account.
  Reply With Quote
Old 01-10-2013, 03:13   #5 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 9
Member: 1845843
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Hi, Is there anyway i could reset my Internet settings so that i may connect to my local internet provider without the AT&T default?
Pantech P7040p.

Thanks!

Last edited by JTF1J1; 01-10-2013 at 03:14. Reason: specify phone type
  Reply With Quote
Old 01-10-2013, 20:09   #6 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 26,159
Member: 1043909
Status: Offline
Thanks Meter: 51,305
Quote:
Originally Posted by JTF1J1 View Post
Hi, Is there anyway i could reset my Internet settings so that i may connect to my local internet provider without the AT&T default?
Pantech P7040p.

Thanks!
Please, checdk your phone owner's manual, I think you will be able to find an answer there.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 00:15.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.22664 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO