GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-14-2020, 17:02   #1 (permalink)
No Life Poster
 
alamgarh's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: MX-KEY is the BEST NOKIA TOOL
Posts: 4,180
Member: 358694
Status: Offline
Sonork: 100.1597323
Thanks Meter: 890
HHisense Infinity E6-Hisense F16


i got this phone with imei ooooo.

I flashed it with wrong firmware and now phone doesnt even on.


Operation : Identify [ v2.07 ]

1. Make sure device is powered off. Power off, if need. Wait 20 seconds after
2. Insert USB cable in phone
Waiting for device connection ...

PTFN : MediaTek USB Port (COM67)
MODE : BOOTROM
PORT : 67
Waiting BOOT ack ...
BROM : Skip ACK verify
BROM : Init BROM
BROM init passed!
CHIP : MT6739 , SBID : 0x8A00 , HWVR : 0xCB00 , SWVR : 0x0002
TYPE : MODERN RAPHAEL
BROM : SecLevel : 0x00000000
BROM : SecMode : PLAIN [+PRL]
BROM : BOOTROM
MODE : 0_base : BASE_v1712 | Manual : Enabled
AGENT : Look for suitable BootChain in DA ...
AGENT : Hisnese F16MT6739_DA.bin
AGENT : Found MT6739
AGENT : MTK_DOWNLOAD_AGENT
BROM : Sending 1st DA ...
BROM : DA sent
BROM :Transfer control to DA ...
DA : AGENT started!
DA : SYNC
DA : MODE : BROM
DA : EXT_RAM NOT initialized!
EMI : DEV : INFINITY
EMI : SRC : INFINITY-BOX_INTERNAL_EMIDB_v0
EMI : CNT : 0004
EMI : Init EMI from INTERNAL DB
EMI : EXT_RAM CFG Passed!
DA : BOOT to 2nd DA ...

DA : BOOT 2ND DA FAILED!
ERR : 0xC0070004
ERR : DA_HASH MISMATCH


Error : Fail to init protocol!
Remove battery, cable. Check cable/connection/driver! Check SW hint! Repeat operation!

Reconnect Power/Cable!


I cant even flash it now....

what is solution.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 10:07.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.44966 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO