GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-06-2009, 23:12   #1 (permalink)
No Life Poster
 
ahmed nokia's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Age: 40
Posts: 501
Member: 70206
Status: Offline
Sonork: 100.1616268
Thanks Meter: 27
hi Infinity supporter plz help


pl Infinity supporter help me
i want setup Infinity box in windows 7
and wen setup driver i have this error




thanks for help
  Reply With Quote
Old 02-07-2009, 07:32   #2 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,935
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,407
Hello,

Try to install smart-card drivers again:
C:\Program Files\InfinityBox\Drivers\box\e-gate_W2k_XP_Vista
  Reply With Quote
Old 02-07-2009, 15:50   #3 (permalink)
No Life Poster
 
ahmed nokia's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Age: 40
Posts: 501
Member: 70206
Status: Offline
Sonork: 100.1616268
Thanks Meter: 27
thanks for very fast replay
but when i setup driver you can see that error
  Reply With Quote
Old 02-07-2009, 16:05   #4 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,935
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,407
Did you tried to run this file ?
C:\Program Files\InfinityBox\Drivers\box\e-gate_W2k_XP_Vista\Setup_Vista.exe
  Reply With Quote
Old 02-07-2009, 17:39   #5 (permalink)
No Life Poster
 
ahmed nokia's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Age: 40
Posts: 501
Member: 70206
Status: Offline
Sonork: 100.1616268
Thanks Meter: 27
thanks for fast repaly
but when i install driver it show me this error
  Reply With Quote
Old 02-07-2009, 18:09   #6 (permalink)
No Life Poster
 
ahmed nokia's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Age: 40
Posts: 501
Member: 70206
Status: Offline
Sonork: 100.1616268
Thanks Meter: 27
yes i run C:\Program Files\InfinityBox\Drivers\box\FTDI\Setup_Vista.exe
but see my error
if i can find ather driver plz mr shear me
thanks
  Reply With Quote
Old 02-07-2009, 18:10   #7 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,935
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,407
Hello,

Please, stop to attach the same picture but read my word very carefully !

C:\Program Files\InfinityBox\Drivers\box\e-gate_W2k_XP_Vista\Setup_Vista.exe
  Reply With Quote
Old 02-07-2009, 20:19   #8 (permalink)
No Life Poster
 
ahmed nokia's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Age: 40
Posts: 501
Member: 70206
Status: Offline
Sonork: 100.1616268
Thanks Meter: 27
iam very soory but in the frist
when i setup driver see that

thanks for your time
  Reply With Quote
Old 02-08-2009, 01:17   #9 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,935
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,407
Hello,

Download new drivers v1.5 here: http://www.infinity-box.com/support.php
You will see Windows-7 installation instruction.
Waiting for your results.
  Reply With Quote
Old 02-08-2009, 17:25   #10 (permalink)
No Life Poster
 
ahmed nokia's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Age: 40
Posts: 501
Member: 70206
Status: Offline
Sonork: 100.1616268
Thanks Meter: 27
thanks infinitysupporter you faster and Always the best
all ok
all program work from infinity setup
but shell not working see the error

thanks for all help
Remark
for we can setup driver from
C:\Program Files\InfinityBox\Drivers\box\e-gate_W2k_XP_Vista\Setup_Vista.exe
we must right clik in setup and propertis and compatibilty and mark vista
thanks

Last edited by ahmed nokia; 02-08-2009 at 17:33.
  Reply With Quote
Old 02-08-2009, 18:57   #11 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,935
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,407
Hello,

run Shell, go to "Settings" page and make "Update support area..." and "Check for updates..." boxes disabled.

Also you can open C:\Program Files\InfinityBox\shell\shell.ini in any text editor and set the next values:
AutoUpdate=0
AutoNews=0


In this case you will be able to use Shell for model selection.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
hi infinity team plz help me GSMBALOCH Infinity-Box 2 06-01-2009 22:29
Infinity supporter plz help me!!!! manish665 Infinity-Box 4 05-09-2009 18:43
Infinity Support Plz Help. omtanwer1 Infinity-Box 2 07-20-2008 10:49
hi infinity support pls help mobile_mania Infinity-Box 1 07-16-2008 14:32
hi infinity team plz help ... unlock_solution Infinity-Box 0 04-08-2007 20:01

 



All times are GMT +1. The time now is 23:01.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.34285 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO