GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-05-2005, 07:35   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Mansoor's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Dubai
Posts: 1,589
Member: 45561
Status: Offline
Thanks Meter: 59
How To Check X 70 Ver


Hi how can i cheak X70 ver of software and which ver can be directly unlocked without flashing with winmodo?
  Reply With Quote
Old 07-05-2005, 08:04   #2 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,843
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,289
Hi,

Directly (w/o flashing) can be unlocked the next firmware version:
for INTEL flash: A28, A30, A31, A32, A34, A35, A36, A39.
for AMD flash: all, not depends on firmware version.

To check firmware version press *#9999# during first 5 seconds after phone start to search network.

B.R.
InfinitySupport
  Reply With Quote
Old 07-06-2005, 06:48   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Mansoor's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Dubai
Posts: 1,589
Member: 45561
Status: Offline
Thanks Meter: 59
Thank you have good day
  Reply With Quote
Old 07-10-2005, 22:20   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Nov 2004
Age: 33
Posts: 110
Member: 90382
Status: Offline
Thanks Meter: 0
hey, how do u know if its INTEL flash or AMD flash??

regards
  Reply With Quote
Old 07-10-2005, 23:40   #5 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,843
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,289
Quote:
Originally Posted by vikesh
hey, how do u know if its INTEL flash or AMD flash??

regards
Hello,

Good question

At least one way exist: open phone and check flash chip name.

B.R.
InfinitySupport
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to check serial to know if i have to pay or not Millo_6 NSPRO 7 09-30-2009 01:26
how to unlock cxt 70 with sst tool??? mmanduri SST-Dongle 5 09-29-2006 03:56
How to check if the 3310 is shorted? (how to use multimeter for checking the line) sapatos Nokia Hardware & Hardware Repair 3 09-04-2005 10:33
How to check if I've got Testpoint Ver.2 ? 45PR1 SIEM Service Tools 2 08-30-2005 18:39

 



All times are GMT +1. The time now is 09:04.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.25730 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO