GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-05-2017, 11:26   #1 (permalink)
No Life Poster
 
aminnovelty's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: in your heart
Posts: 3,423
Member: 566122
Status: Offline
Thanks Meter: 263
How to fix this issue ?


Dear supporter before that i have flashed so many qmobile Z8 which is of QUALCOM base,, but since yesterday i tried to flash same mobile but always stand on this step during flashing -:



Plz guide me how to fix this issue ?

waiting for kind replies,,
  Reply With Quote
Old 12-05-2017, 12:28   #2 (permalink)
No Life Poster
 
syed tuqeer's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: PAKISTAN
Posts: 8,925
Member: 654997
Status: Offline
Sonork: 1613804(Don't Spam Plz)
Thanks Meter: 3,976
Hello,
Open Memory tool
check Read only EMMC
post result/logs......
  Reply With Quote
Old 12-05-2017, 13:01   #3 (permalink)
No Life Poster
 
aminnovelty's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: in your heart
Posts: 3,423
Member: 566122
Status: Offline
Thanks Meter: 263
ok tauqeer bhai ,,,just wait ,,,will update you soon about memory status,,..
  Reply With Quote
Old 12-21-2017, 08:14   #4 (permalink)
No Life Poster
 
aminnovelty's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: in your heart
Posts: 3,423
Member: 566122
Status: Offline
Thanks Meter: 263
Pla look at this ,,,



inspite of that i cant flash this phone ,,,anybody have any idea to afix this/

waiting for kind replies,,,
  Reply With Quote
Old 12-21-2017, 08:16   #5 (permalink)
No Life Poster
 
aminnovelty's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: in your heart
Posts: 3,423
Member: 566122
Status: Offline
Thanks Meter: 263
When i try to yake info showing this,,,

  Reply With Quote
Old 12-21-2017, 08:18   #6 (permalink)
No Life Poster
 
aminnovelty's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: in your heart
Posts: 3,423
Member: 566122
Status: Offline
Thanks Meter: 263
When i try to format this ,,,showing this one-;



Remeber phone is POWER ON ,,,but stand on Q MOBILE logo only,,,
  Reply With Quote
Old 12-21-2017, 08:21   #7 (permalink)
No Life Poster
 
aminnovelty's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: in your heart
Posts: 3,423
Member: 566122
Status: Offline
Thanks Meter: 263
When try to flash ,,,always becomes stand on this way-;

  Reply With Quote
Old 12-21-2017, 09:05   #8 (permalink)
No Life Poster
 
princesaddam's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Inside Infinity
Posts: 1,602
Member: 1010626
Status: Offline
Sonork: using fb
Thanks Meter: 639
Hello,,
Test Emmc state,,maxm ur Emmc has gone to Read only state
  Reply With Quote
Old 12-21-2017, 09:39   #9 (permalink)
No Life Poster
 
aminnovelty's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: in your heart
Posts: 3,423
Member: 566122
Status: Offline
Thanks Meter: 263
Plz tell me HOW TO TEST EMMC STATE ?

Waiting bor,,
  Reply With Quote
Old 12-21-2017, 10:06   #10 (permalink)
No Life Poster
 
syed tuqeer's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: PAKISTAN
Posts: 8,925
Member: 654997
Status: Offline
Sonork: 1613804(Don't Spam Plz)
Thanks Meter: 3,976
Hello,
Read/check this post
  Reply With Quote
Old 12-21-2017, 11:10   #11 (permalink)
No Life Poster
 
JayDi's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 15,924
Member: 462970
Status: Offline
Thanks Meter: 15,597
Emmc dead. Time ti change.
  Reply With Quote
Old 12-21-2017, 11:54   #12 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2016
Location: Daska Punjab
Posts: 131
Member: 2564979
Status: Offline
Sonork: khalidartist
Thanks Meter: 20
Quote:
Originally Posted by aminnovelty View Post
When try to flash ,,,always becomes stand on this way-;

change emmc chip or rehot for 20sec
  Reply With Quote
Old 12-21-2017, 11:56   #13 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2016
Location: Daska Punjab
Posts: 131
Member: 2564979
Status: Offline
Sonork: khalidartist
Thanks Meter: 20
Quote:
Originally Posted by aminnovelty View Post
When try to flash ,,,always becomes stand on this way-;

change emmc chip or rehot for 20sec
  Reply With Quote
Old 12-21-2017, 12:09   #14 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2016
Location: Daska Punjab
Posts: 131
Member: 2564979
Status: Offline
Sonork: khalidartist
Thanks Meter: 20
Quote:
Originally Posted by aminnovelty View Post
When try to flash ,,,always becomes stand on this way-;

change emmc chip or rehot for 20sec
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 10:35.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.43024 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO