GSM Shop  
GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-25-2008, 16:54   #1 (permalink)
Freak Poster
 
dany_kroya81's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Indonesia
Age: 35
Posts: 393
Member: 584778
Status: Offline
Thanks Meter: 78
How to flash Moto E365 With Infinity


hello sir..........can u help me
i have problem with moto E365.the phone can make sms (try later)
i used cable type E365 always not connect
do u have solution ????
  Reply With Quote
Old 01-25-2008, 17:34   #2 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,454
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 33,630
Hello,

You can't flash E365 with Infinity-Box.
Try to make "reset", enter code: **0102#
  Reply With Quote
Old 01-25-2008, 18:20   #3 (permalink)
Freak Poster
 
dany_kroya81's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Indonesia
Age: 35
Posts: 393
Member: 584778
Status: Offline
Thanks Meter: 78
Quote:
Originally Posted by InfinitySupport View Post
Hello,

You can't flash E365 with Infinity-Box.
Try to make "reset", enter code: **0102#
yes sir,but the problem doesnt solved.now the always restart ......
i dont know why after enter code the phone like that
  Reply With Quote
Old 01-25-2008, 19:05   #4 (permalink)
No Life Poster
 
bestncheap's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: bestncheap
Age: 38
Posts: 1,808
Member: 19785
Status: Offline
Thanks Meter: 1,239
using infinitybox And use dmtool to flash..

br

bnc
  Reply With Quote
Old 01-25-2008, 19:34   #5 (permalink)
Freak Poster
 
dany_kroya81's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Indonesia
Age: 35
Posts: 393
Member: 584778
Status: Offline
Thanks Meter: 78
Quote:
Originally Posted by bestncheap View Post
using infinitybox And use dmtool to flash..

br

bnc
ok sir jojon
nice to meet u
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
how to flash sprint LE30 with infinity? somratjisan Chinese Models & Cloned Phones 2 06-28-2009 19:53
How to Flashing Panasonic X70 with infinity alfin5557 Infinity-Box 6 02-06-2009 22:16
how to flash lg kg300 with infinity box shahid555 LG Hardware Repair 2 10-31-2008 17:43
How to Flash KG-800 with infinity abellcell Infinity-Box 0 06-09-2008 05:54
how to unlock moto C139 with smart unocker??? MR_DMC Smart-Unlocker 3 12-09-2005 09:52

 



All times are GMT +1. The time now is 22:27.



Powered by Searchlight © 2018 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.24475 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO