GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-19-2016, 11:53   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2014
Posts: 1,005
Member: 2195211
Status: Offline
Thanks Meter: 4,294,967,295
How to flash Qmobile i2


Connect the device successfully, the information of the device is as follows:

Model: QMobile i2
Android version: 5.1
Baseband: TM_BASE_MP_II_W15.42|sc7731g_CP0_modem|10-27-2015 15:14:45
>>
The above information is for reference only.

how to flash this phone i have tried all boot but no luck
  Reply With Quote
Old 06-19-2016, 13:24   #2 (permalink)
No Life Poster
 
PASSIONATE_BOYS's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Infinity-Box Support India-
Posts: 8,778
Member: 541591
Status: Offline
Sonork: 100.1611509
Thanks Meter: 6,857
Donate money to this user
Hello,
Select flash file and software will use it as base for flashing. If you have any problem post logs.

Br.
Infinity Box Support Team.
  Reply With Quote
Old 06-19-2016, 13:54   #3 (permalink)
No Life Poster
 
khanzada606's Avatar
 
Join Date: Sep 2015
Location: Earth
Posts: 1,840
Member: 2455344
Status: Offline
Sonork: Ask me
Thanks Meter: 335
Quote:
Originally Posted by Tabu43 View Post
Connect the device successfully, the information of the device is as follows:

Model: QMobile i2
Android version: 5.1
Baseband: TM_BASE_MP_II_W15.42|sc7731g_CP0_modem|10-27-2015 15:14:45
>>
The above information is for reference only.

how to flash this phone i have tried all boot but no luck
You Cant Flash Qmibile i1 and i2 . its no supported at the moment
  Reply With Quote
Old 06-19-2016, 13:55   #4 (permalink)
No Life Poster
 
khanzada606's Avatar
 
Join Date: Sep 2015
Location: Earth
Posts: 1,840
Member: 2455344
Status: Offline
Sonork: Ask me
Thanks Meter: 335
here already posted and see what jaydi says
Qmobile i1 Cant Read Flash
  Reply With Quote
Old 06-19-2016, 16:00   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2014
Posts: 1,005
Member: 2195211
Status: Offline
Thanks Meter: 4,294,967,295
need to check team for support
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 08:53.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.25835 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO