GSM Shop  
GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-18-2010, 06:53   #1 (permalink)
No Life Poster
 
meisam's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: IRAN(land of heros)
Age: 38
Posts: 2,592
Member: 115172
Status: Offline
Thanks Meter: 209
How to format phones with "No license to produce?"


Hi everybody;
I'm sure you heard about chinese phones with "No license to produce" problem.Regarding Infinity options i always read eeprom to avoid getting this problem and spoiling customers' phones but as a matter of fact i don't know exctly how to do format FFS coz even with infinity i get the same error when i format FFS but as soon as eeprom backup is written to the phone it's live again but prblems like "Check operator service" is back too.Is there asny option to solve this kind of problems?
  Reply With Quote
Old 01-18-2010, 11:31   #2 (permalink)
No Life Poster
 
meisam's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: IRAN(land of heros)
Age: 38
Posts: 2,592
Member: 115172
Status: Offline
Thanks Meter: 209
Dear infinity support please help,it's case of an emergency.
  Reply With Quote
Old 01-18-2010, 19:48   #3 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: May 2005
Posts: 23,541
Member: 148515
Status: Offline
Thanks Meter: 12,451
hello!

please sell this phone to us.
we will try to pay cash in Iran for this phone
  Reply With Quote
Old 01-19-2010, 09:03   #4 (permalink)
No Life Poster
 
meisam's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: IRAN(land of heros)
Age: 38
Posts: 2,592
Member: 115172
Status: Offline
Thanks Meter: 209
Brother this phone is ok and without "No license to produce" coz i am wise enough to read eeprom b4 any operation,now my question is:
How shall i format this phone?
  Reply With Quote
Old 01-19-2010, 19:50   #5 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: May 2005
Posts: 23,541
Member: 148515
Status: Offline
Thanks Meter: 12,451
hello!

yes, i understoode this.
but we need this phone for development. can you sell it us?
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to Format phone with Infineon CPU yeerk05 SpiderMan 2 04-05-2009 04:47
DEAD PHONE (K750I) "No suitable applet found." REPAIR? Hassing Cruiser Suite 14 11-13-2006 03:19
how to format sharp903sh with cruise! 52SOJI Cruiser Suite 1 12-04-2005 22:38
Many Nokia 1100 phones with "no charging" Normunds Nokia Hardware & Hardware Repair 0 07-15-2005 22:17
How to fix 8310 with "Phone Restricted" and IMEI "????????????"? kennyli Nokia Digital Core Technology 4 ( DCT-4 ) 7 02-14-2003 05:40

 



All times are GMT +1. The time now is 10:10.



Powered by Searchlight © 2018 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.32922 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO