GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-05-2009, 14:08   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2009
Location: I LOVE PAKISTAN
Age: 34
Posts: 454
Member: 977491
Status: Offline
Thanks Meter: 82
Red face how i can unlock sony-E J132 plz help me


how i can unlock sony-E J132 plz help me

COM7 [VCP0] selected
module v1.30
Device: Sony-Ericsson-J132
"advanced chip detection" active
Action: unlock
Checking data, wait...
Boot ...
Phone should be Switched OFF !
Press Power button now !
rom version: 0502
Connecting...
booting...
finalizing...
Boot fail
error: operation failed
Finished, time used: 49 sec
Remove/Install battery now !




[email protected]
  Reply With Quote
Old 03-07-2009, 18:29   #2 (permalink)
Freak Poster
 
sepia's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Retired Unlocker in DZ
Posts: 365
Member: 69987
Status: Offline
Thanks Meter: 10
try his method:
j132 unlock successfull wid infinity box using chaneese uni cable
Good luck.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to sepia For This Useful Post:
Old 03-07-2009, 18:37   #3 (permalink)
No Life Poster
 
.::AssAnovic.::'s Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Age: 37
Posts: 1,560
Member: 162611
Status: Offline
Thanks Meter: 314
Quote:
Originally Posted by sepia View Post
Solution work 100%100.......thank you INFINITY TEAM
  Reply With Quote
Old 03-07-2009, 19:49   #4 (permalink)
No Life Poster
 
.:==di@bila==:.'s Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: WestSide
Age: 34
Posts: 3,119
Member: 254137
Status: Offline
Sonork: 1592525
Thanks Meter: 275
Quote:
Originally Posted by .::assanovic.:: View Post
solution work 100%100.......thank you infinity team
new cpu?
I think u unlocked old cpu model
  Reply With Quote
Old 03-07-2009, 20:08   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jun 2005
Location: Lagos, Nigeria
Posts: 1,723
Member: 152547
Status: Offline
Sonork: 100.1586021
Thanks Meter: 141
new cpu can be done by setool
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
how to remove Huawei t156 user cod plz help me Urgent Master Software FuriousGold 4 01-09-2010 13:27
how i can unlock S8000 Z3X team plz help me themobileshop Z3X-Team Products 2 12-14-2009 07:43
3110c can not read memory card plz help me akhtar416786 Nokia Base Band 5 ( BB-5 ) 5 02-28-2009 11:27
where i can buy micro-box logs plz help me MOBIL CLINIC Basic Micro-Box Software Support (SAMSUNG, HUAWEI, etc...) 1 02-23-2009 09:36
how to download w550i flash file crusersite plz help me nasermmx Cruiser Suite 1 11-24-2008 04:52

 



All times are GMT +1. The time now is 00:29.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.28919 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO