GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-10-2011, 06:12   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Vichka Kham's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Cambodia
Age: 35
Posts: 417
Member: 959779
Status: Offline
Sonork: 100.1604117
Thanks Meter: 80
how to unlock avio a301?


i just buy avio a301 from vietnam country.i want to use in my country
but when insert sim sim 1 say insert Vinaphone Sim and sim 2 can use other sim.
i want unlock sim 1 how to unlock ?
please help me....
  Reply With Quote
Old 05-10-2011, 12:48   #2 (permalink)
No Life Poster
 
PASSIONATE_BOYS's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Infinity-Box Support India-
Posts: 8,975
Member: 541591
Status: Offline
Sonork: 100.1611509
Thanks Meter: 7,023
Donate money to this user
I guess this is mtk based phone, if yes try to unlock with read code operation.
If don't get success try with smart fast, standard or standard fast, but after taking full backup.

Wr.
  Reply With Quote
Old 05-10-2011, 15:55   #3 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 26,892
Member: 1043909
Status: Offline
Thanks Meter: 52,160
Quote:
Originally Posted by Vichka Kham View Post
i just buy avio a301 from vietnam country.i want to use in my country
but when insert sim sim 1 say insert Vinaphone Sim and sim 2 can use other sim.
i want unlock sim 1 how to unlock ?
please help me....
Hello,

To make this phone supported we need to get some information about phone hardware:
1. What is this phone CPU chip name ?
2. What is phone bottom connector type, how many pins ?

Please, post an answer here or send an information to [email protected]

Thank you very much in advance for information about this phone !
  Reply With Quote
Old 05-11-2011, 03:19   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Vichka Kham's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Cambodia
Age: 35
Posts: 417
Member: 959779
Status: Offline
Sonork: 100.1604117
Thanks Meter: 80


i see on support have firmware this model it CPU MTK 6253
  Reply With Quote
Old 05-12-2011, 10:15   #5 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 26,892
Member: 1043909
Status: Offline
Thanks Meter: 52,160
yes, this phone should be completely supported in nearest days
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to YellowBoss For This Useful Post:
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
news headlines to gsm phone mos Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 7 05-22-2016 12:42
How can I do a Welcome note for my 6110 a dosn't have any one ? Viper Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 06-27-2015 12:57
How to add a language in 51xx/61xx tati Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 05-21-2013 20:20
How to upload a new firmware... Brand Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 06-08-2012 19:29
Copy from one 6110 to another Leif Nielsen Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 06-10-1999 23:36

 



All times are GMT +1. The time now is 07:15.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.36119 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO