GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-25-2009, 11:49   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 446
Member: 666861
Status: Offline
Thanks Meter: 18
How to unlock j132


I need to unlock j132 by infinity box when it ask for power on then nothing is happend.need help
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to keeran For This Useful Post:
Old 08-25-2009, 18:14   #2 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,851
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,296
Hello,
Please, post here operation log so we will be able to check what is wrong.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to InfinitySupport For This Useful Post:
Old 08-25-2009, 18:24   #3 (permalink)
No Life Poster
 
R@jusat's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: IN MY PC
Posts: 1,575
Member: 745721
Status: Offline
Sonork: 100.1605292
Thanks Meter: 2,389
post full log.......................
  Reply With Quote
Old 08-26-2009, 13:39   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 446
Member: 666861
Status: Offline
Thanks Meter: 18
THIS ARE THE LOG.
COM2 [VCP7] selected
module v1.34
Device: Sony-Ericsson-J132
"advanced chip detection" active
Action: unlock
Checking data, wait...
Boot ...
Phone should be Switched OFF !
Press Power button now !

I PRESSED POWER BUTTON THEN NOTHING IS HAPPEND.
PHONE POWER ON NORMALY

I TRIED WITH UNCHECKED advanced chip detection PROBLEM IS SAME.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to keeran For This Useful Post:
Old 08-26-2009, 14:13   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jun 2005
Location: Lagos, Nigeria
Posts: 1,721
Member: 152547
Status: Offline
Sonork: 100.1586021
Thanks Meter: 141
i think it is the cable. better still check the port
  Reply With Quote
Old 08-26-2009, 15:13   #6 (permalink)
No Life Poster
 
PASSIONATE_BOYS's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Infinity-Box Support India-
Posts: 8,911
Member: 541591
Status: Offline
Sonork: 100.1611509
Thanks Meter: 6,977
Donate money to this user
Cable problem mate, check your cable!!!
  Reply With Quote
Old 08-26-2009, 15:16   #7 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,851
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,296
Quote:
Originally Posted by keeran View Post
THIS ARE THE LOG.
COM2 [VCP7] selected
module v1.34
Device: Sony-Ericsson-J132
"advanced chip detection" active
Action: unlock
Checking data, wait...
Boot ...
Phone should be Switched OFF !
Press Power button now !

I PRESSED POWER BUTTON THEN NOTHING IS HAPPEND.
PHONE POWER ON NORMALY

I TRIED WITH UNCHECKED advanced chip detection PROBLEM IS SAME.
Hello,

it's for sure cable problem. Please, double check your cable and be sure that phone connector is not damaged.
  Reply With Quote
Old 08-26-2009, 18:41   #8 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 446
Member: 666861
Status: Offline
Thanks Meter: 18
I have new infinitybox and cables (brand new).it was first attept to unlock with infintybox. It is bad for me.already begun with bad cable.so i have to wait a telephone to unlock with infinitrybox for a chance.
  Reply With Quote
Old 08-26-2009, 18:48   #9 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,851
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,296
Hello,

Yo can make this:
1. remove battery
2. remove cable
3. run software, press "unlock" button
4. connect cable
5. connect battery
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to InfinitySupport For This Useful Post:
Old 08-26-2009, 18:52   #10 (permalink)
No Life Poster
 
R@jusat's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: IN MY PC
Posts: 1,575
Member: 745721
Status: Offline
Sonork: 100.1605292
Thanks Meter: 2,389
change your cabl then try agin
  Reply With Quote
Old 08-26-2009, 19:35   #11 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 152
Member: 388046
Status: Offline
Thanks Meter: 21
New MCU - not supported with Infinity
  Reply With Quote
Old 08-26-2009, 20:15   #12 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,851
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,296
Quote:
Originally Posted by Alcron View Post
New MCU - not supported with Infinity
Please, next time read all messages in thread before post WRONG comment.
I suggest you to read this carefully: How to unlock j132
  Reply With Quote
Old 08-26-2009, 20:32   #13 (permalink)
No Life Poster
 
reaz.com's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: JSR, BD
Posts: 2,028
Member: 310155
Status: Offline
Thanks Meter: 1,301
Quote:
Originally Posted by keeran View Post
THIS ARE THE LOG.
COM2 [VCP7] selected
module v1.34
Device: Sony-Ericsson-J132
"advanced chip detection" active
Action: unlock
Checking data, wait...
Boot ...
Phone should be Switched OFF !
Press Power button now !

I PRESSED POWER BUTTON THEN NOTHING IS HAPPEND.
PHONE POWER ON NORMALY

I TRIED WITH UNCHECKED advanced chip detection PROBLEM IS SAME.

no confution about this !!

its 100% comunicatiom (cable) problem.

try this...................


  Reply With Quote
Old 08-29-2009, 05:37   #14 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2005
Location: hanoi.vietnam
Posts: 292
Member: 142949
Status: Offline
Thanks Meter: 71
not cable
l read 1 j132 ok but today this not ok

COM4 selected
module v1.35
Device: Sony-Ericsson-J132
"advanced chip detection" active
Action: read full flash
Checking data, wait...
Boot ...
Phone should be Switched OFF !
Press Power button now !
rom version: 0502
Connecting...
booting...
finalizing...
Boot fail
error: operation failed
Finished, time used: 57 sec
Remove/Install battery now !
  Reply With Quote
Old 08-29-2009, 05:40   #15 (permalink)
No Life Poster
 
keaelite's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: sn,fdo,lu philippines
Posts: 3,346
Member: 288470
Status: Offline
Sonork: 100.1605122
Thanks Meter: 664
Quote:
Originally Posted by nguyenhuu View Post
not cable
l read 1 j132 ok but today this not ok

COM4 selected
module v1.35
Device: Sony-Ericsson-J132
"advanced chip detection" active
Action: read full flash
Checking data, wait...
Boot ...
Phone should be Switched OFF !
Press Power button now !
rom version: 0502
Connecting...
booting...
finalizing...
Boot fail
error: operation failed
Finished, time used: 57 sec
Remove/Install battery now !
its new security.








br
keaelite
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
please how to unlock j132 masslarry Sony Ericsson 8 09-10-2009 22:36
How to unlock j132 by testpoint? Emmanuel Ankah DreamBox 7 09-09-2009 14:48
how to unlock J132 lamborghini Sony Ericsson Hardware Repair 0 04-11-2009 10:47
How To unlock J132 SonyEricsson with UB saajith Universalbox 1 04-02-2009 18:46
please how to unlock j132??? karikari Universalbox 7 02-05-2009 12:12

 



All times are GMT +1. The time now is 19:29.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.38349 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO