GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-20-2017, 11:57   #1 (permalink)
No Life Poster
 
aminnovelty's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: in your heart
Posts: 3,424
Member: 566122
Status: Offline
Thanks Meter: 263
How to write imei in cm2 ver 1.58


Dear supporter ,plz tell me how to write imei in MTK phone by using 1.58 version ?
  Reply With Quote
Old 05-20-2017, 12:15   #2 (permalink)
No Life Poster
 
aminnovelty's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: in your heart
Posts: 3,424
Member: 566122
Status: Offline
Thanks Meter: 263
@mubashir999 ,,,just look at this ,,there is no option in 1.58,,



any idea,,,??
  Reply With Quote
Old 05-20-2017, 12:16   #3 (permalink)
No Life Poster
 
aminnovelty's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: in your heart
Posts: 3,424
Member: 566122
Status: Offline
Thanks Meter: 263
Is there any command to enable this option ?
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to aminnovelty For This Useful Post:
Old 05-20-2017, 12:49   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2009
Location: morocco
Age: 34
Posts: 204
Member: 986038
Status: Offline
Thanks Meter: 33
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by aminnovelty View Post
Is there any command to enable this option ?
please explaine how we need this tab for mtk
  Reply With Quote
Old 05-20-2017, 13:03   #5 (permalink)
No Life Poster
 
aminnovelty's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: in your heart
Posts: 3,424
Member: 566122
Status: Offline
Thanks Meter: 263
My dear ,,,i just want to write an orignal imei in MTK base set ,,,,but in this version REPAIR IMEI option is not showing ,,,thats why i start this thread to get solution of my problem ,,,
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to aminnovelty For This Useful Post:
Old 05-20-2017, 13:17   #6 (permalink)
No Life Poster
 
Kirumira's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Uganda
Posts: 2,862
Member: 96478
Status: Offline
Sonork: 100.1674604
Thanks Meter: 1,355
Quote:
Originally Posted by aminnovelty View Post
Dear supporter ,plz tell me how to write imei in MTK phone by using 1.58 version ?
Hello,Run latest Dongle manager Go to "Serial number Tab" set "UK edition option off" Hit Process. ...done

Note: Due to changes of Laws in many COUNTRIES.
Enabling this option & Changing IMEI YOU JUST DO IT AT YOUR OWN RISK!!!
INFINITY IS NOT RESPONSIBLE.

Happy Imei RESTORATION..
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Kirumira For This Useful Post:
Old 05-20-2017, 13:20   #7 (permalink)
Freak Poster
 
oldcoyoteinc's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Tukiye/izmir
Age: 35
Posts: 433
Member: 204211
Status: Offline
Thanks Meter: 36
same problem here how to activate that menu ?
  Reply With Quote
Old 05-20-2017, 13:35   #8 (permalink)
No Life Poster
 
Kirumira's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Uganda
Posts: 2,862
Member: 96478
Status: Offline
Sonork: 100.1674604
Thanks Meter: 1,355
Quote:
Originally Posted by oldcoyoteinc View Post
same problem here how to activate that menu ?
I already Answered that,read my post above.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Kirumira For This Useful Post:
Old 05-20-2017, 13:44   #9 (permalink)
Super Moderator
 
MyGSM World's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: India
Posts: 11,113
Member: 1078689
Status: Offline
Sonork: 100.1626373
Thanks Meter: 2,674
Donate money to this user
Dear Friends,

Just Try To Use "Search" Button Please, Already Posted Many Threads About Same Things.

Suggestion: Someone Make A Thread With Complete Solution With Step By Step & Make It "Stick"
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to MyGSM World For This Useful Post:
Old 05-20-2017, 13:56   #10 (permalink)
No Life Poster
 
aminnovelty's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: in your heart
Posts: 3,424
Member: 566122
Status: Offline
Thanks Meter: 263
Quote:
Originally Posted by Kirumira View Post
Hello,Run latest Dongle manager Go to "Serial number Tab" set "UK edition option off" Hit Process. ...done

Note: Due to changes of Laws in many COUNTRIES.
Enabling this option & Changing IMEI YOU JUST DO IT AT YOUR OWN RISK!!!
INFINITY IS NOT RESPONSIBLE.

Happy Imei RESTORATION..
My problem solved-:

  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 06:11.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.31072 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO