GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-27-2008, 10:24   #1 (permalink)
No Life Poster
 
amol_sm's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 2,929
Member: 343326
Status: Offline
Thanks Meter: 1,463
If Bleu 245x support on Infiniry Box . . . ? ? ? ?


Hello ,
I have check the bleu and it's model list on infinity box....................

I can't found this model on this list.
This model have a restart problem --- >>>>> When i insert the battry it show searching network and within 20 - 25 sec phone is restart.


Have any solution for this model Infinity Support.
Thankx in advance.
  Reply With Quote
Old 02-27-2008, 11:45   #2 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,851
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,296
Hello,

http://67.15.194.130/vbb/showthread.php?t=505500

Is it unlocked or simlocked phone ?
Did you tried to make 112 (emergency) call without sim card ? What is the results ?
Read flash from ths phone and send to [email protected] to check
  Reply With Quote
Old 02-27-2008, 12:02   #3 (permalink)
No Life Poster
 
amol_sm's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 2,929
Member: 343326
Status: Offline
Thanks Meter: 1,463
without sim phone still freez on bleu.
and with sim it also restart.
And also i don't know pinout's of this model ----- ::: OR ::: ----- which cable i use for this model.


Thankx for the fast reply.
  Reply With Quote
Old 02-27-2008, 13:14   #4 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,851
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,296
@amol_sm
download latest updates from Infinity-Box support area and you will get pinout information for this model.
  Reply With Quote
Old 03-04-2008, 16:44   #5 (permalink)
No Life Poster
 
amol_sm's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 2,929
Member: 343326
Status: Offline
Thanks Meter: 1,463
I have download the latest update from support area.
in Pmobule i see this model but another question is --------- Which cable i use for connecting.

please send the name of this cable.
  Reply With Quote
Old 03-04-2008, 17:16   #6 (permalink)
No Life Poster
 
amol_sm's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 2,929
Member: 343326
Status: Offline
Thanks Meter: 1,463
I try to connect this model with following cable. (I posted cable name)

AT106 - BenQ M300
AT106 - TS10
AT108 - VK2000
AT106 - 343i(2)
AT108 - VK2020
AT106 - O2X4

In above cable any cable not match with this model.

Thankx in advance.
  Reply With Quote
Old 03-04-2008, 19:13   #7 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,851
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,296
Quote:
Originally Posted by amol_sm View Post
I try to connect this model with following cable. (I posted cable name)

AT106 - BenQ M300
AT106 - TS10
AT108 - VK2000
AT106 - 343i(2)
AT108 - VK2020
AT106 - O2X4

In above cable any cable not match with this model.

Thankx in advance.
Hello,

Yes, I understand that you have many cables... But I can't understand why you ignore Infinity-Box engineer's advices ? Please, explain !

How to get correct pinout: run Infinity-Box Shell, select required model and you will see detailed infornmation about cables/pinouts.
  Reply With Quote
Old 03-05-2008, 06:45   #8 (permalink)
No Life Poster
 
amol_sm's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 2,929
Member: 343326
Status: Offline
Thanks Meter: 1,463
Quote:
Originally Posted by InfinitySupport View Post
Hello,

But I can't understand why you ignore Infinity-Box engineer's advices ? Please, explain !

How to get correct pinout: run Infinity-Box Shell, select required model and you will see detailed infornmation about cables/pinouts.

No sir i don't ignore u r instruction. But u will see the where is detail of this model. (For more detail here is the screenshot of selected model.)





I open Infinity Shell and select desire model but in the shell no detail about this model. And also i download the laest pinout from support area.

Too many confusion about this model .............. whn i solve my problem.
Thankx in advance Infinity Team.

Last edited by amol_sm; 03-05-2008 at 06:46. Reason: Add Screenshot.
  Reply With Quote
Old 03-05-2008, 09:16   #9 (permalink)
Banned
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 109
Member: 484733
Status: Offline
Thanks Meter: 10
Quote:
Originally Posted by amol_sm View Post
No sir i don't ignore u r instruction. But u will see the where is detail of this model. (For more detail here is the screenshot of selected model.)





I open Infinity Shell and select desire model but in the shell no detail about this model. And also i download the laest pinout from support area.

Too many confusion about this model .............. whn i solve my problem.
Thankx in advance Infinity Team.


Sir, in my shell it is showing that the require cable is ZTE 7310.
  Reply With Quote
Old 03-05-2008, 10:29   #10 (permalink)
No Life Poster
 
amol_sm's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 2,929
Member: 343326
Status: Offline
Thanks Meter: 1,463
What is the problem Infinity team.
Why i can't show the pinout detail in my shell window.
Also i have installed the new Pinout V1.26

Then where is problem and where is the solution....... ?
  Reply With Quote
Old 03-05-2008, 11:21   #11 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,851
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,296
1. download latest Pinouts module update
2. download latest PModule02 module update
3. Close Infinity-Box Shell !
4. Install Pinouts module
5. Install PModule02
  Reply With Quote
Old 03-05-2008, 11:48   #12 (permalink)
No Life Poster
 
amol_sm's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 2,929
Member: 343326
Status: Offline
Thanks Meter: 1,463
Yes this time i have reached the cable information.
and also i have tell u that here is my phone problem.


http:///vbb/showpo...05&postcount=1

Also thankx for fast replying.
  Reply With Quote
Old 03-05-2008, 12:11   #13 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,851
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,296
1. make full backup and eepom backup
2. flash phone with "repair ffs" file
3. test phone
4. if still no luck: flash with "repair eeprom" file
5. test phone
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
23 Feb 2008: Bleu-151x, Bleu-245x flash read/write supported InfinitySupport Infinity-Box 45 02-10-2009 15:27
Bleu 245x freeze only on BLEU name halpppppppppppppp d.jain Infinity-Box 1 10-06-2008 16:13
@ infinity -Bleu 245x freeze only on BLEU Screen???? vikramb1 Infinity-Box 0 09-11-2008 19:34
nead update for bleu 245x sp unlock nazar2008 Infinity-Box 2 01-13-2008 15:17
Unlock MX7931, 7941- now support on Delok box. sed_alex DELOK DONGLE 3 12-07-2004 07:50

 



All times are GMT +1. The time now is 01:57.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.39284 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO