GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-17-2016, 14:03   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 253
Member: 2495115
Status: Offline
Thanks Meter: 30
Infinity box


I tried to handle this in private via your Contact systems but your advisors said to ask my questions on the forum.

I purchased an Infinity box, mainly to unlock the newer Vodafone smart six models, in the hope that this dongle/software would allow me to keep up to date as new models are launched using the various chinese platforms. A few years ago I had a BEST dongle and was pleased by the performance of that.
Since I have had the Infinity dongle I have not been able to open any of the modules that are called "chinese Miracle."
every time I try to open the Chinese Miracle modules I get:

" You must activate this software via Infinity Online Service"

I have tried to "purchase" the relevent update (as a new user this should be free?) but when I then try to update my dongle I am told that my dongle is up to date, if I try again I am told not to try again today!
Can this software work! I have tried sending my logs to support but they just refer me to the instructions on the so called support page. I cannot find any proper understandable manuals any where that explain clearly how to connect or unlock these phones. the only phone I have on hand is a v795.

I have been using Z3X,GB key,Chimera for many years so I am not new to Unlocking.
Have I bought the wrong piece of kit or am I being stupid?
Thank you
Steve
  Reply With Quote
Old 06-17-2016, 14:30   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Kirumira's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Uganda
Posts: 2,694
Member: 96478
Status: Offline
Sonork: 100.1674604
Thanks Meter: 1,212
Dear Steve,
You have to buy yearly or 2 years subscription,your NEW DONGLE WILL WORK PERFECT.
Contact your reseller for Activations or you can do it yourself after buying credits from Resellers.
http://www.infinity-box.com/duealers.php
  Reply With Quote
Old 06-17-2016, 14:41   #3 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: May 2005
Posts: 24,156
Member: 148515
Status: Offline
Thanks Meter: 13,688
Quote:
Originally Posted by Stevefilby View Post
I tried to handle this in private via your Contact systems but your advisors said to ask my questions on the forum.

I purchased an Infinity box, mainly to unlock the newer Vodafone smart six models, in the hope that this dongle/software would allow me to keep up to date as new models are launched using the various chinese platforms. A few years ago I had a BEST dongle and was pleased by the performance of that.
Since I have had the Infinity dongle I have not been able to open any of the modules that are called "chinese Miracle."
every time I try to open the Chinese Miracle modules I get:

" You must activate this software via Infinity Online Service"

I have tried to "purchase" the relevent update (as a new user this should be free?) but when I then try to update my dongle I am told that my dongle is up to date, if I try again I am told not to try again today!
Can this software work! I have tried sending my logs to support but they just refer me to the instructions on the so called support page. I cannot find any proper understandable manuals any where that explain clearly how to connect or unlock these phones. the only phone I have on hand is a v795.

I have been using Z3X,GB key,Chimera for many years so I am not new to Unlocking.
Have I bought the wrong piece of kit or am I being stupid?
Thank you
Steve
What is your box S/N ?
  Reply With Quote
Old 06-17-2016, 14:43   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 253
Member: 2495115
Status: Offline
Thanks Meter: 30
Surely the dongle comes already with one years support? this is new dongle purchased this week!
  Reply With Quote
Old 06-17-2016, 14:46   #5 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: May 2005
Posts: 24,156
Member: 148515
Status: Offline
Thanks Meter: 13,688
Quote:
Originally Posted by Stevefilby View Post
Surely the dongle comes already with one years support? this is new dongle purchased this week!
What is your box S/N ?
  Reply With Quote
Old 06-17-2016, 14:51   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 253
Member: 2495115
Status: Offline
Thanks Meter: 30
CB9B2364
Thank you
Steve
  Reply With Quote
Old 06-17-2016, 15:04   #7 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 24,907
Member: 1043909
Status: Offline
Thanks Meter: 49,338
Box is Ok and has latest firmware.
All software should works well.

install latest software from support Infinity-Box - Support and use it

result ?
  Reply With Quote
Old 06-17-2016, 16:38   #8 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 253
Member: 2495115
Status: Offline
Thanks Meter: 30
HI
MT6205-MT6268 autodetect runs but does not find v795 (drivers issue ? ) always ask for com 7 which is my FTDI box

MTK-Media Tek "Application is not found; c:\InfinityBox\CM2MTK\CM2MTK.exe
Application not exist or wrong installation path selected!

RDA-cools and Same as above

SPD-Spredtrum Same as above

I am running XP on the machine I intend using for Infinity

Thank you
Steve
  Reply With Quote
Old 06-17-2016, 16:51   #9 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 253
Member: 2495115
Status: Offline
Thanks Meter: 30
Hi
Can you confirm that this is the correct tool for me to use to unlock later model Huewai, ZTE and alcatel models. Here in the UK they are marketed by Mostly by Vodafone as various smart 6 and 7 models and also by EE as Rook and Harrier ?
Or have I bought the wrong software?
Thank you
Steve
  Reply With Quote
Old 06-17-2016, 17:08   #10 (permalink)
No Life Poster
 
Kirumira's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Uganda
Posts: 2,694
Member: 96478
Status: Offline
Sonork: 100.1674604
Thanks Meter: 1,212
Quote:
Originally Posted by Stevefilby View Post
HI
MT6205-MT6268 autodetect runs but does not find v795 (drivers issue ? ) always ask for com 7 which is my FTDI box

MTK-Media Tek "Application is not found; c:\InfinityBox\CM2MTK\CM2MTK.exe
Application not exist or wrong installation path selected!

RDA-cools and Same as above

SPD-Spredtrum Same as above

I am running XP on the machine I intend using for Infinity

Thank you
Steve
all what you want is here Index of pub/software/
-MT6205-MT6268 download InfinityBox_update_MModule_v4.48.rar
DONT CHANGE INSTALLATION DIRECTORY MUST BE c:\InfinityBox\
-NO PROBLEM WITH CM2 & XP

Sorry 4 spoon feeding you
  Reply With Quote
Old 06-17-2016, 18:48   #11 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 253
Member: 2495115
Status: Offline
Thanks Meter: 30
Thanks for all and any help, I've been trying to make this thing work since Tuesday and my temper is going!
Spoon feeding is welcome!
Steve
  Reply With Quote
Old 06-17-2016, 22:27   #12 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 24,907
Member: 1043909
Status: Offline
Thanks Meter: 49,338
Quote:
Originally Posted by Stevefilby View Post
MTK-Media Tek "Application is not found; c:\InfinityBox\CM2MTK\CM2MTK.exe
Application not exist or wrong installation path selected!
Download and install CM2MTK software from support area
  Reply With Quote
Old 06-20-2016, 14:41   #13 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 253
Member: 2495115
Status: Offline
Thanks Meter: 30
Quote:
Originally Posted by YellowBoss View Post
Download and install CM2MTK software from support area
Thank you
Just unlocked V795 !
Steve
Now I need to work out how to use Best2 Software with my new infinity dongle!!
  Reply With Quote
Old 06-20-2016, 17:46   #14 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 24,907
Member: 1043909
Status: Offline
Thanks Meter: 49,338
Quote:
Originally Posted by Stevefilby View Post
...
Now I need to work out how to use Best2 Software with my new infinity dongle!!
Hello,

[BEST] is a separate software project.
Your Box type is "Main Infinity-Box/Dongle" but not [BEST].
If you want to use [BEST] software you should buy "BB5 Easy Service Tool [BEST] software activation for Main Infinity-Box/Dongle"

How to buy:
- If you have Infinity-Credits at your IOS account: login to your IOS Account and activate [BEST] online - Infinity-Box - Online Service
- If you do not have Infinity Credits at your IOS account: contact to any Reseller - Infinity-Box - How to buy

Price - Infinity-Box - Products and Services
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 05:41.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.35534 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO