GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-15-2006, 11:42   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Y2ksalman's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: FAISAL MOBILES SADDAR RWP
Posts: 2,327
Member: 194511
Status: Offline
Sonork: 100.1577836
Thanks Meter: 1,590
infinity box not working plz help infinity team


hello sirs,
sir i have a big big problem with my infinity box. i bought infinity box 2 month ago with 14 cables blue infinity box. i can't unlock any set from this box 1st i think that i m new user of box so i have 2 read the manuals and threads then i try my best but i can't unlock any of them which are supported in infinity box the set which i try is c115 113 118 j100 nec343i and many more sets but i can't unlock these sets then i change cables from my friend but still not worked my box detecting the card but not booting mobile just still on "now press power button" after that i try with red infinity box of my friend he's live another city when i put his red infinity box to unlock j100 it fastly detected the set and formated ffs but from my blue infinity box it can't detect so guys and moderators wat i have to do plz i m in very big tension now plz solve my problem
y2ksalman
  Reply With Quote
Old 11-15-2006, 13:58   #2 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,925
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,401
Hi,

Very good problem description. I understand everything w/o any problems. One question: did you ever tried to use commas or dots ?

As about possible reason of problem:
if you sure that you have selected correct com port and that you have fromt switch in F-BUS position but still no luck it can be that cables or unibox has damage.
In this case you have the next options:
1. try to use any other cables. F.e. ordinary com port cables or any orther cables that you can find, maybe other unibox etc. You can also use any other unibox with built-in smart-card reader (all latest uniboxes has card-reader inside) and also you can insert Infinity smart-card in other boxes (f.e. Vygis, Thunderstorm and maybe others too).
2. you can contact to your reseller and describe him the situation. probably he can replace your unibox (but I think he will ask you first to send him your box back so he can test it by himself before replacement). Don't forget about delivery expenses.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to InfinitySupport For This Useful Post:
Old 11-16-2006, 14:04   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Y2ksalman's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: FAISAL MOBILES SADDAR RWP
Posts: 2,327
Member: 194511
Status: Offline
Sonork: 100.1577836
Thanks Meter: 1,590
sir can i check in new black universal box i have just new black uni box can i check on it to put a infinit card on it
y2ksalman
  Reply With Quote
Old 11-16-2006, 14:21   #4 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,925
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,401
Hello,

You can try to insert smart-card in any other unibox: black, red, blue and even white.
  Reply With Quote
Old 12-31-2006, 16:32   #5 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Jul 2005
Age: 60
Posts: 58
Member: 159000
Status: Offline
Thanks Meter: 13
above same problem with me its mean that we have lost our money.and i am using cables orignal came with infinity box.i never enjoyed infinity.
  Reply With Quote
Old 12-31-2006, 17:48   #6 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,925
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,401
Quote:
Originally Posted by tahir hussain View Post
above same problem with me its mean that we have lost our money.and i am using cables orignal came with infinity box.i never enjoyed infinity.
What is "the same" problem ?
Better explain your problem and you will get help.
if you have problem with box why you did not contacted to your reseller or to support team ?

NOBODY lost money with Infinity-Box !!!

p.s.
I just checked your other posts... and as I can see from your other posts your box is working !
so, what is your problem with Infinity-Box ?
  Reply With Quote
Old 08-10-2009, 20:08   #7 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 31
Member: 679080
Status: Offline
Thanks Meter: 0
infinity not working

plz help

infinity box tx light stays on as i plug the box and cannot find nor read any phones plz infinity team help this is the best box i have .
  Reply With Quote
Old 08-10-2009, 20:46   #8 (permalink)
No Life Poster
 
deepakgarg's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Chandigarh,India
Age: 36
Posts: 5,773
Member: 220603
Status: Offline
Sonork: 100.1624258
Thanks Meter: 1,146
Quote:
Originally Posted by erminjoel View Post
plz help

infinity box tx light stays on as i plug the box and cannot find nor read any phones plz infinity team help this is the best box i have .
i think u r using wrong rj45 port.just check link F.A.Q., Contacts, Supported models, Cables/pinouts u muxt use usb out port for all purpose
  Reply With Quote
Old 08-11-2009, 23:22   #9 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,925
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,401
Quote:
Originally Posted by erminjoel View Post
plz help

infinity box tx light stays on as i plug the box and cannot find nor read any phones plz infinity team help this is the best box i have .
Hello,

What was happened that box stop to work ?
  Reply With Quote
Old 08-13-2009, 10:58   #10 (permalink)
No Life Poster
 
azeem781986's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: InsidE AndroiD
Age: 33
Posts: 1,859
Member: 503161
Status: Offline
Sonork: 100.1584069
Thanks Meter: 470
may b its something wrong with rj45 connector of ur box:::
  Reply With Quote
Old 08-14-2009, 15:23   #11 (permalink)
No Life Poster
 
raza ahmad's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: in your hert
Posts: 549
Member: 618615
Status: Offline
Thanks Meter: 83
plz conect pinfinder if conect so box is ok if not conect then box falty and send it fot cleam in warranty


if no have pinfinder then use any original cable like lg kg 195 and mobile set lg kg 195 and read informishion if read then ok box
and if not connect box then box falty

if box in warranty plz send it for cleam not warranty then repless two ic in pcb 1 ftdi ic ft 232rl or ft232 which same number and secend ic for good working box

fisrt plz goes to your resselers shop and gime him for cleam
thanks
  Reply With Quote
Old 08-14-2009, 21:19   #12 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 31
Member: 679080
Status: Offline
Thanks Meter: 0
thanks i'try that but what worries me is that ilive in Belize and i have no resellers close .
  Reply With Quote
Old 08-15-2009, 21:44   #13 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,925
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,401
Quote:
Originally Posted by erminjoel View Post
thanks i'try that but what worries me is that ilive in Belize and i have no resellers close .
Hello,

What was happened that box stop to work ?
  Reply With Quote
Old 09-05-2010, 14:03   #14 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 8
Member: 234867
Status: Offline
Thanks Meter: 1
im also facing the problem when i plug in a cable in to my infinity box my red and green light keeps on and its not reading any cell phone
  Reply With Quote
Old 09-05-2010, 18:53   #15 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 26,913
Member: 1043909
Status: Offline
Thanks Meter: 52,176
Quote:
Originally Posted by sonymobiles View Post
im also facing the problem when i plug in a cable in to my infinity box my red and green light keeps on and its not reading any cell phone
Hello,

What was happened that box stop to work ?
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
my spiderman box not working...plz help me ameer39001 SpiderMan 1 03-18-2010 15:53
samsung s229 spc not unlocking, plz help infinity team nakshatra Infinity-Box 0 10-06-2009 07:05
my box not working plz help abi.m Cyclonebox 3 08-13-2009 06:05
my infinity box not working please help,. patty2007 Infinity-Box 4 07-01-2009 22:11

 



All times are GMT +1. The time now is 19:36.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.39046 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO