GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-10-2008, 22:33   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2008
Location: COME & MADE GREEN WORLD
Posts: 3,092
Member: 771937
Status: Offline
Sonork: 100.1605717
Thanks Meter: 1,051
Infinity green light not glow pl help.


Infinity green light not glow pl help. But box work parfact.and led is ok.
  Reply With Quote
Old 10-11-2008, 05:41   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jan 2006
Location: Santiago de Cuba
Posts: 3,077
Member: 220595
Status: Offline
Thanks Meter: 231
By the way what does this led means? There is a red led which lights when box connects via usb and the green which lights up when you press the rear button, so what's this button and led useful for?
  Reply With Quote
Old 10-11-2008, 17:49   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2008
Location: COME & MADE GREEN WORLD
Posts: 3,092
Member: 771937
Status: Offline
Sonork: 100.1605717
Thanks Meter: 1,051
When i use any module exe:- when i format china set red light is glow but operation time green light not glow. I know red light is power led but usb led is green.
  Reply With Quote
Old 10-11-2008, 19:06   #4 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,575
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,071
Quote:
Originally Posted by yurais View Post
By the way what does this led means? There is a red led which lights when box connects via usb and the green which lights up when you press the rear button, so what\'s this button and led useful for?
Hello,

Please, check sticky FAQ thread in current forum to see box LEDs description.
  Reply With Quote
Old 10-11-2008, 19:07   #5 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,575
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,071
Quote:
Originally Posted by mov009 View Post
When i use any module exe:- when i format china set red light is glow but operation time green light not glow. I know red light is power led but usb led is green.

Hello,

I do not understand.
Is your box working good and only LED is not working ?
What is the problem exactly ?
  Reply With Quote
Old 10-15-2008, 18:05   #6 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2008
Location: COME & MADE GREEN WORLD
Posts: 3,092
Member: 771937
Status: Offline
Sonork: 100.1605717
Thanks Meter: 1,051
Quote:
Originally Posted by infinitysupport View Post
hello,

i do not understand.
Is your box working good and only led is not working ?
What is the problem exactly ?
yes sir box working good but operation time green led not glow.
  Reply With Quote
Old 10-15-2008, 18:27   #7 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,575
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,071
If you think it\'s a big problem (not blinking LED) you must open box and replace LED and FT232 chip.
  Reply With Quote
Old 10-15-2008, 18:29   #8 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2008
Location: COME & MADE GREEN WORLD
Posts: 3,092
Member: 771937
Status: Offline
Sonork: 100.1605717
Thanks Meter: 1,051
Ok thanks . I chek green led ,it is ok, but i dont chek ft232 chip.
  Reply With Quote
Old 10-15-2008, 18:35   #9 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,575
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,071
If LED is Ok this means you need to replace FT232 chip (or check wires from FT232 to LED).
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
1208 disply light not glow help .RAM Nokia Hardware & Hardware Repair 0 08-06-2009 08:13
5140i keypad light not glowing.............. dhineshh Nokia Hardware & Hardware Repair 0 05-26-2009 10:27
HWK box not updating pl help me sireeshkumar HWK 3 07-27-2008 09:36
I need solution repair V3i do not speaker pl help me Tamansu Motorola Hardware Repair 1 05-26-2008 20:45
Why Smart-clip.com is not opening pl. help Kethey Sony Ericsson Hardware Repair 1 10-03-2006 08:21

 



All times are GMT +1. The time now is 11:13.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.44841 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO