GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-28-2009, 08:45   #1 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Oct 2007
Location: Fiji
Posts: 44
Member: 603172
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Infinity i can not update MModule v2.84


How can i update MModule v2.84 plizzz help.
  Reply With Quote
Old 08-28-2009, 14:12   #2 (permalink)
No Life Poster
 
PASSIONATE_BOYS's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Infinity-Box Support India-
Posts: 8,991
Member: 541591
Status: Offline
Sonork: 100.1611509
Thanks Meter: 7,040
Donate money to this user
Download MModule v2.85 from support and simply install it.
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to PASSIONATE_BOYS For This Useful Post:
Old 08-29-2009, 01:06   #3 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Oct 2007
Location: Fiji
Posts: 44
Member: 603172
Status: Offline
Thanks Meter: 1
I have Download MModule v2.85 n install but when i check it says update MModule v2.84 when i update MModule v2.84 it says update MModule v2.85
  Reply With Quote
Old 08-29-2009, 08:23   #4 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,935
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,407
Quote:
Originally Posted by ozie View Post
I have Download MModule v2.85 n install but when i check it says update MModule v2.84 when i update MModule v2.84 it says update MModule v2.85
Hello,

You need to close all running Infinity-Box software during installation of new updates.
Try to install MModule 2.85 again.
Also double check path that you have selected during installation.
  Reply With Quote
Old 08-29-2009, 13:29   #5 (permalink)
No Life Poster
 
PASSIONATE_BOYS's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Infinity-Box Support India-
Posts: 8,991
Member: 541591
Status: Offline
Sonork: 100.1611509
Thanks Meter: 7,040
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by InfinitySupport View Post
Hello,

You need to close all running Infinity-Box software during installation of new updates.
Try to install MModule 2.85 again.
Also double check path that you have selected during installation.
Now I got the problem more clear what thread starter wants to say. Actually after installing MModule 2.85 the small list window "Updated modules in support area" in Infinity Box shell on Updates page shows that MModule 2.84 is still for update. So the thread starter is bit confused as if he installs MModule 2.84 the list shows 2.85 is ready and when he installs 2.85 it shows 2.84 is ready on support area. You need to look into this matter that if user is already using the latest module update list should not show any other old version in the list. This happened sometimes before even with me.

@ozie you can install latest MModule 2.85, don't install 2.84, always use latest vesion for better result and good support.
  Reply With Quote
Old 08-30-2009, 21:42   #6 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Oct 2007
Location: Fiji
Posts: 44
Member: 603172
Status: Offline
Thanks Meter: 1
I have installed latest MModule 2.85 but still it says same think .I have 3 computers, 2 desktop n 1 laptop i have same problam in all 3 computers.
  Reply With Quote
Old 08-31-2009, 22:17   #7 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,935
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,407
Quote:
Originally Posted by ozie View Post
I have installed latest MModule 2.85 but still it says same think .I have 3 computers, 2 desktop n 1 laptop i have same problam in all 3 computers.
C:\Program Files\InfinityBox\MModule\version.txt
What you see inside this file ?

C:\Program Files\InfinityBox\MModule\MModule.exe
run this application.
What version you can see ?
  Reply With Quote
Old 09-01-2009, 10:15   #8 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Oct 2007
Location: Fiji
Posts: 44
Member: 603172
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Quote:
Originally Posted by InfinitySupport View Post
C:\Program Files\InfinityBox\MModule\version.txt
What you see inside this file ?

C:\Program Files\InfinityBox\MModule\MModule.exe
run this application.
What version you can see ?
I can see 2.85v this means its update but i can not understand when i check it says need update 2.84.
  Reply With Quote
Old 09-01-2009, 10:29   #9 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,935
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,407
Quote:
Originally Posted by ozie View Post
I can see 2.85v this means its update but i can not understand when i check it says need update 2.84.
Hello,

Please, post here screenshot with information that update is required so we will be able to check it.
  Reply With Quote
Old 09-04-2009, 08:36   #10 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Oct 2007
Location: Fiji
Posts: 44
Member: 603172
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Quote:
Originally Posted by InfinitySupport View Post
Hello,

Please, post here screenshot with information that update is required so we will be able to check it.
I'm trying to upload the screenshot but it always fails. Is there any way that I can send the screen shot?
  Reply With Quote
Old 09-04-2009, 14:44   #11 (permalink)
No Life Poster
 
PASSIONATE_BOYS's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Infinity-Box Support India-
Posts: 8,991
Member: 541591
Status: Offline
Sonork: 100.1611509
Thanks Meter: 7,040
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by ozie View Post
I'm trying to upload the screenshot but it always fails. Is there any way that I can send the screen shot?
You can upload it to any image hosting site and send link here.
  Reply With Quote
Old 09-04-2009, 16:46   #12 (permalink)
No Life Poster
 
free1600's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: /Fr/Ch\Ro\
Age: 35
Posts: 1,330
Member: 467911
Status: Offline
Thanks Meter: 349
Have same "bug"



br,
free1600
  Reply With Quote
Old 09-05-2009, 00:33   #13 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Oct 2007
Location: Fiji
Posts: 44
Member: 603172
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Quote:
Originally Posted by free1600 View Post
Have same "bug"



br,
free1600
YES,This is what it happens in my all 3 pcs.
  Reply With Quote
Old 09-05-2009, 17:56   #14 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,935
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,407
Hello,

Try to check updates now.
What is the result ?
  Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to InfinitySupport For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 09-05-2009, 18:54   #15 (permalink)
No Life Poster
 
free1600's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: /Fr/Ch\Ro\
Age: 35
Posts: 1,330
Member: 467911
Status: Offline
Thanks Meter: 349
Fixed ! thanks Infinity TeaM.

br,
free1600
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
infinity dongle is not update not enter in suppot side khanzafar Infinity-Box 1 04-30-2009 15:40
My infinity box ..can not update karikari Infinity-Box 2 10-22-2007 17:10
infinity box can not on tx lightt during flashing ghost__ Infinity-Box 3 09-13-2007 18:48
Infinity box can not change Band 900MHz ? Tan Thanh Infinity-Box 3 04-07-2007 20:00

 



All times are GMT +1. The time now is 21:12.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.42693 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO