GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-09-2009, 18:51   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Jhay-r's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Age: 36
Posts: 722
Member: 109036
Status: Offline
Thanks Meter: 56
Infinity not completely Windows 7 ready


been using windows 7 since jan....

infinity installation is working seamlessly....

but the the shell stop working recently....

though, direct software launch like chinesse miracles works and even drivers from fdti site is working nicely for the box...

is there any pan to update something that is purely windows 7 ready???

i also tried running with and without compatibily modes from vista to xp but still shell is exitting after few secs... around 2 to 3 secs....
  Reply With Quote
Old 02-09-2009, 19:35   #2 (permalink)
No Life Poster
 
gsmsikar's Avatar
 
Join Date: May 2003
Posts: 5,667
Member: 28004
Status: Offline
Sonork: 100.1601142
Thanks Meter: 768
thanks for the testing , i am also going to try it tommorrow ..

it will be helpful..
  Reply With Quote
Old 02-10-2009, 22:29   #3 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,925
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,399
Hello,

We will try to check all modules with Windows 7 as soon as possible
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to InfinitySupport For This Useful Post:
Old 06-07-2009, 11:21   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Jhay-r's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Age: 36
Posts: 722
Member: 109036
Status: Offline
Thanks Meter: 56
is there any progress on this????
  Reply With Quote
Old 08-04-2010, 23:42   #5 (permalink)
Moderator
 
Join Date: Oct 2009
Location: Poland
Age: 38
Posts: 9,831
Member: 1139057
Status: Offline
Sonork: 100.109924
Thanks Meter: 4,367
Yes any progress when you add full support W7 64bit this is most important now becosue all new PC got W7 64bit when got 4GB RAM !! !!
  Reply With Quote
Old 08-05-2010, 17:04   #6 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 26,892
Member: 1043909
Status: Offline
Thanks Meter: 52,160
Quote:
Originally Posted by wgmmmx1 View Post
Yes any progress when you add full support W7 64bit this is most important now becosue all new PC got W7 64bit when got 4GB RAM !! !!
Hello,

We will try to check W7 64 ASAP
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Use infinity box in windows 7 yuvrajkuber Infinity-Box 17 04-29-2015 22:52
spiderman box not support windows 7 please help sunsekar SpiderMan 1 02-20-2010 11:01
INFINITY working with windows 7 ? desbloqueiocell Infinity-Box 1 12-30-2009 20:02
qualcumm tool works fine but samsung tool not working windows 7 00aa Z3X-Team Products 3 12-09-2009 22:48

 



All times are GMT +1. The time now is 07:17.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.35958 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO