GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-14-2009, 07:03   #1 (permalink)
No Life Poster
 
PASSIONATE_BOYS's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Infinity-Box Support India-
Posts: 8,991
Member: 541591
Status: Offline
Sonork: 100.1611509
Thanks Meter: 7,040
Donate money to this user
Arrow @Infinity Team- Please solve module not opening problem with Yahoo Messenger


Hello,
I hope team is aware with the problem going on with Infinity module not opening while yahoo messenger is running. Everytime we have to close yahoo messenger to open any module or main module. Please solve this problem ASAP as this problem is going on with only Infinity Box software, other devices softwares are running well with yahoo messenger.
  Reply With Quote
Old 07-14-2009, 07:14   #2 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Jan 2007
Location: South Africa/Pakistan
Posts: 3,566
Member: 437195
Status: Offline
Thanks Meter: 1,733
Hello!
dear i have also yahoo Messenger in my Shop PC,but nothing with me
  Reply With Quote
Old 07-14-2009, 07:31   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Avantha's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 159
Member: 239451
Status: Offline
Thanks Meter: 5
Yes me too have no problem with yahoo messenger while using infinity.
  Reply With Quote
Old 07-14-2009, 07:35   #4 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Dec 2007
Location: Chennai ,Tamilnadu , INDIA
Posts: 40
Member: 649344
Status: Offline
Thanks Meter: 7
This problem may be in your ram check the free mem while using yahoo messanger by mem command in command prompt
  Reply With Quote
Old 07-14-2009, 07:35   #5 (permalink)
No Life Poster
 
cel_phon's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: M_B_Din-PK
Posts: 3,972
Member: 950201
Status: Offline
Thanks Meter: 1,925
yes -

i also facing problem

i exit messingr then infinity device open


request infinity team provide solution plz
  Reply With Quote
Old 07-14-2009, 07:41   #6 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 29
Member: 884575
Status: Offline
Thanks Meter: 5
me also was suffering problem like that infinity team please fix .............
  Reply With Quote
Old 07-14-2009, 16:45   #7 (permalink)
No Life Poster
 
PASSIONATE_BOYS's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Infinity-Box Support India-
Posts: 8,991
Member: 541591
Status: Offline
Sonork: 100.1611509
Thanks Meter: 7,040
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by muraliomega View Post
This problem may be in your ram check the free mem while using yahoo messanger by mem command in command prompt
It's not that one mate...it's something else. Actually the problem is with only Infinity Modules when yahoo messenger is running.
  Reply With Quote
Old 07-14-2009, 17:37   #8 (permalink)
No Life Poster
 
deepakgarg's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Chandigarh,India
Age: 36
Posts: 5,777
Member: 220603
Status: Offline
Sonork: 100.1624258
Thanks Meter: 1,147
Quote:
Originally Posted by PASSIONATE_BOYS View Post
It's not that one mate...it's something else. Actually the problem is with only Infinity Modules when yahoo messenger is running.
dont exit yahoo just open mail from yahoo messenger
  Reply With Quote
Old 07-15-2009, 20:55   #9 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,951
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,456
Quote:
Originally Posted by PASSIONATE_BOYS View Post
Hello,
I hope team is aware with the problem going on with Infinity module not opening while yahoo messenger is running. Everytime we have to close yahoo messenger to open any module or main module. Please solve this problem ASAP as this problem is going on with only Infinity Box software, other devices softwares are running well with yahoo messenger.
Hello,

Do you have problems with all Infinity-Box modules or with Infinity-Box Shell only ?
  Reply With Quote
Old 07-15-2009, 21:59   #10 (permalink)
No Life Poster
 
SHOEB AHMED's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: player /-GSM-\ Field
Age: 14
Posts: 3,593
Member: 161115
Status: Offline
Sonork: Here you can find it...
Thanks Meter: 3,037
Donate money to this user
my problem is Infinity-Box Shell only
  Reply With Quote
Old 07-16-2009, 08:54   #11 (permalink)
No Life Poster
 
PASSIONATE_BOYS's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Infinity-Box Support India-
Posts: 8,991
Member: 541591
Status: Offline
Sonork: 100.1611509
Thanks Meter: 7,040
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by InfinitySupport View Post
Hello,

Do you have problems with all Infinity-Box modules or with Infinity-Box Shell only ?

The main problem is with modules not with Shell. I have also installed new windows last week but problem is still there. Iam using windows XP SP3 and 10.0.0.331-us version of yahoo messenger.
Also to be noticed that this problem doesn't happens always, it happens sometimes and as soon as I exit messenger everything goes normal.
  Reply With Quote
Old 07-16-2009, 08:57   #12 (permalink)
Freak Poster
 
daveiant's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Future
Posts: 482
Member: 804247
Status: Offline
Sonork: 1593659
Thanks Meter: 310
same problem for me...........only infinity shell is the problem not the module....plz fix that bugz..........
  Reply With Quote
Old 07-16-2009, 09:01   #13 (permalink)
No Life Poster
 
StRaNgE PeRsOn's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: *P*A*K*I*S*T*A*N
Posts: 3,151
Member: 391445
Status: Offline
Sonork: 100.1583575
Thanks Meter: 389
yes me too have problem with infinity box shell,whether it is PIN FINDER or Shell...
But after downloading 2.17a problem solved
  Reply With Quote
Old 07-16-2009, 09:03   #14 (permalink)
No Life Poster
 
deepakgarg's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Chandigarh,India
Age: 36
Posts: 5,777
Member: 220603
Status: Offline
Sonork: 100.1624258
Thanks Meter: 1,147
Quote:
Originally Posted by InfinitySupport View Post
Hello,

Do you have problems with all Infinity-Box modules or with Infinity-Box Shell only ?
only shell gives problem
  Reply With Quote
Old 07-16-2009, 09:03   #15 (permalink)
No Life Poster
 
StRaNgE PeRsOn's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: *P*A*K*I*S*T*A*N
Posts: 3,151
Member: 391445
Status: Offline
Sonork: 100.1583575
Thanks Meter: 389
yes me too have problem with infinity box shell,whether it is PIN FINDER or Shell...
But after downloading 2.17a problem solved
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 06:40.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.37486 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO