GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-14-2005, 00:24   #1 (permalink)
No Life Poster
 
KARIM GSM-ZONE's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: UNITED KINGDOM
Age: 40
Posts: 1,303
Member: 74415
Status: Offline
Sonork: gsm.zone
Thanks Meter: 311
Donate money to this user
to infinity team please upgraide my dongle


hi dear infinity i have problem since 1 month, i have sent you an email i have sent my dongle log in, and 2 days ago i sent you the log for my dongle. i am still awaiting for your reply i now regard this matter urgent! i need my dongle to be upgraded to i can use the new software i have telecharge the new emeralda 1.2 that you send it to me no think work so please help.............................................. .....
  Reply With Quote
Old 11-14-2005, 02:18   #2 (permalink)
No Life Poster
 
KARIM GSM-ZONE's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: UNITED KINGDOM
Age: 40
Posts: 1,303
Member: 74415
Status: Offline
Sonork: gsm.zone
Thanks Meter: 311
Donate money to this user
please code for 2 philips 568
354054004491162
354054004491105
  Reply With Quote
Old 11-14-2005, 04:10   #3 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,700
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,223
Hi,

If I remember right, you told that you will try to upgrade dongle on other PC and will inform me about results.
What is the results ?

Solution for your problem is: DISABLE NortonAntivirus on your PC and try to upgrade dongle again.
I can't beleive that your PC can run with NAV but freez w/o NAV.
So, could you, please, try to make 2 things:
1. disable (COMPLETELY) NAV on your PC
2. try to use other PC for dongle upgrade.

Waiting for your detailed description about both results.
  Reply With Quote
Old 11-14-2005, 16:21   #4 (permalink)
No Life Poster
 
KARIM GSM-ZONE's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: UNITED KINGDOM
Age: 40
Posts: 1,303
Member: 74415
Status: Offline
Sonork: gsm.zone
Thanks Meter: 311
Donate money to this user
thank you im trying i hope
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
To infinity team please? shamshad quresh Infinity-Box 3 03-30-2009 11:46
to ionfinity team plss help my dongle ayhen42 Infinity-Box 3 02-18-2009 16:42
to infinity team plssssssss add my phone s22 ayhen42 Infinity-Box 2 08-17-2008 13:13
to infinity team... please!!! ryumahon Infinity-Box 3 09-12-2006 08:00
to infinity team please upgrade my dongle KARIM GSM-ZONE Philips 2 11-13-2005 12:50

 



All times are GMT +1. The time now is 17:51.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.25322 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO