GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-23-2008, 12:11   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Nov 2003
Age: 45
Posts: 111
Member: 44531
Status: Offline
Thanks Meter: 5
Infinity unlock Vodafone 226


Not ok

COM1 [Serial0] selected
Device: Vodafone 226
Checking data, wait...
Action: unlock
unlock method-1
Boot...
Press and HOLD Power button now (if boot does not start remove/install batery) !
loading...
middle part...
next part...
boot answer: 01
Release Power button now
Boot Done
Set Baud...
115200
Set Baud Done
Connecting...
flash: 0001:011A
Connecting Done
Check hardware...
flash chip supported
sw version: EBI_IH 280607_1821 EBI_IH_280607_1821 Thhmm Dddmmmyyyy 01234567
Check hardware Done
Check parameters...
Check parameters Done
backup critical area...
reading [eeprom-sta]...
file saved: C:\Program Files\InfinityBox\Pana01\backup_Vodafone 226_eeprom-sta_20080423-051456.B1E.bin
loading data...
data loaded
reading [eeprom-sec]...
file saved: C:\Program Files\InfinityBox\Pana01\backup_Vodafone 226_eeprom-sec_20080423-051500.B1E.bin
reading [eeprom-complete]...
file saved: C:\Program Files\InfinityBox\Pana01\backup_Vodafone 226_eeprom-complete_20080423-051505.B1E.bin
reading additional data...
done
backup critical area Done
Check memory...
current status: 2
already done (mode-0), operation aborted
Check memory Failed
Finished, Remove/Install battery now !
Time used: 47 sec


help me
  Reply With Quote
Old 04-23-2008, 12:20   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Nov 2003
Age: 45
Posts: 111
Member: 44531
Status: Offline
Thanks Meter: 5
COM1 [Serial0] selected
Device: Vodafone 226
Checking data, wait...
Action: unlock
unlock method-1
Boot...
Press and HOLD Power button now (if boot does not start remove/install batery) !
loading...
middle part...
next part...
boot answer: 01
Release Power button now
Boot Done
Set Baud...
115200
Set Baud Done
Connecting...
flash: 0001:011A
Connecting Done
Check hardware...
flash chip supported
sw version: EBI_IH 280607_1821 EBI_IH_280607_1821 Thhmm Dddmmmyyyy 01234567
Check hardware Done
Check parameters...
Check parameters Done
backup critical area...
reading [eeprom-sta]...
file saved: C:\Program Files\InfinityBox\Pana01\backup_Vodafone 226_eeprom-sta_20080423-052002.B1E.bin
loading data...
data loaded
reading [eeprom-sec]...
file saved: C:\Program Files\InfinityBox\Pana01\backup_Vodafone 226_eeprom-sec_20080423-052005.B1E.bin
reading [eeprom-complete]...
file saved: C:\Program Files\InfinityBox\Pana01\backup_Vodafone 226_eeprom-complete_20080423-052010.B1E.bin
reading additional data...
done
backup critical area Done
Check memory...
current status: 0
Check memory Done
Write...
Erasing: lock-area
Writing: lock-area
Write Done
Finished, Remove/Install battery now !
Time used: 61 sec

Unlock instruction:
1. Power-On phone
2. Enter code: 12345678

But wrong code 2 mins later you may retry

code 00000000 ok
  Reply With Quote
Old 04-23-2008, 13:20   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2006
Location: Pakistan
Age: 41
Posts: 174
Member: 238519
Status: Offline
Sonork: 100.1589249
Thanks Meter: 20
plz give me cable pinouts of this phone

thanks

Kamijeeawan
  Reply With Quote
Old 04-23-2008, 21:46   #4 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: May 2005
Posts: 24,121
Member: 148515
Status: Offline
Thanks Meter: 13,684
hello!

all supported phones pinouts are available in our shell.exe
  Reply With Quote
Old 04-25-2008, 19:09   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Kashif Khan's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Holland China Brazil
Age: 38
Posts: 3,796
Member: 88016
Status: Offline
Thanks Meter: 306
I tried to unlock it with infinity , so i got 12345678, and when i enter codes,got message (codes are wrong)
Finally i unlocked it with sagemdd for free.
BR
Kashif Khan
  Reply With Quote
Old 04-27-2008, 14:29   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2006
Location: Pakistan
Age: 41
Posts: 174
Member: 238519
Status: Offline
Sonork: 100.1589249
Thanks Meter: 20
Hi..
I dont find the pinouts of vodafone 226 in shell.. plz u check this.. its show blank then select vodafone 226.

thanks in advance.

Kamijeeawan
  Reply With Quote
Old 04-27-2008, 16:23   #7 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,575
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,071
Quote:
Originally Posted by Kamijeeawan View Post
Hi..
I dont find the pinouts of vodafone 226 in shell.. plz u check this.. its show blank then select vodafone 226.

thanks in advance.

Kamijeeawan
http://www./showthread.php?t=526956
  Reply With Quote
Old 05-06-2008, 16:10   #8 (permalink)
Freak Poster
 
jmustufa's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: india
Posts: 437
Member: 239231
Status: Offline
Sonork: 100.1615723
Thanks Meter: 110
Quote:
Originally Posted by Kashif Khan View Post
I tried to unlock it with infinity , so i got 12345678, and when i enter codes,got message (codes are wrong)
Finally i unlocked it with sagemdd for free.
BR
Kashif Khan

hi can u explain me how to unlock vodaphone 226 with sagemdd box plz explain in full thx in advance




REGARDS
MAIMOON MOBILES
  Reply With Quote
Old 05-06-2008, 17:59   #9 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,575
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,071
Quote:
Originally Posted by jmustufa View Post
hi can u explain me how to unlock vodaphone 226 with sagemdd box plz explain in full thx in advance




REGARDS
MAIMOON MOBILES
You must use Infinity-Box to unlock Vodafone-226 !
  Reply With Quote
Old 05-13-2008, 09:53   #10 (permalink)
No Life Poster
 
microera's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: www.microera.si
Posts: 1,534
Member: 4923
Status: Offline
Thanks Meter: 73
I make this cable:
http://forum./show...79&postcount=7
and download Pana01 v1.46
but I get:

COM1 [Serial0] selected
Device: Vodafone 226
Checking data, wait...
Action: read eeprom
Boot...
Press and HOLD Power button now (if boot does not start remove/install batery) !
loading...
error: can't run preloader: 01
middle part...
error: can't run middle loader: AA01
Finished, Remove/Install battery now !
Time used: 8 sec


or



COM1 [Serial0] selected
Device: Vodafone 226
Checking data, wait...
Action: read eeprom
Boot...
Press and HOLD Power button now (if boot does not start remove/install batery) !
loading...
middle part...
error: can't run middle loader: 01
Finished, Remove/Install battery now !
Time used: 6 sec


any HELP?
  Reply With Quote
Old 05-13-2008, 11:48   #11 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,575
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,071
@microera
What is current phone state ?
Is it good working phone or not ?
  Reply With Quote
Old 05-13-2008, 15:03   #12 (permalink)
No Life Poster
 
microera's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: www.microera.si
Posts: 1,534
Member: 4923
Status: Offline
Thanks Meter: 73
Quote:
Originally Posted by InfinitySupport View Post
@microera
What is current phone state ?
Is it good working phone or not ?
It's NEW and working phone! Work only on 29340!
  Reply With Quote
Old 05-13-2008, 18:16   #13 (permalink)
No Life Poster
 
microera's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: www.microera.si
Posts: 1,534
Member: 4923
Status: Offline
Thanks Meter: 73
I test on another computer and ... WORK OK!
I read eeprom and unlock without problems!
  Reply With Quote
Old 06-16-2008, 14:24   #14 (permalink)
No Life Poster
 
ashokassag's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 784
Member: 762520
Status: Offline
Thanks Meter: 95
after un lock it ask code i entered 12345678 and also 00000000 but the same un lock code any one help me
  Reply With Quote
Old 06-16-2008, 17:46   #15 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,575
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,071
Quote:
Originally Posted by ashokassag View Post
after un lock it ask code i entered 12345678 and also 00000000 but the same un lock code any one help me
What text you see at phone LCD ?
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
need help from infinity to unlock vodafone 226 sartaj Infinity-Box 2 02-22-2008 09:32
need help for unlock vodafone 226 hanen Infinity-Box 3 02-12-2008 15:18
can SMTi unlock Vodafone 226 soon? ktele SMTi 1 12-21-2007 10:15
CID 52/53 Unlock VERY CHEAP ! Motorola by IMEI (fast) Sagem w8 Unlock, Vodafone 226 allGSMUnlock Main Sales Section 0 11-02-2007 18:59

 



All times are GMT +1. The time now is 13:05.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.44514 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO