GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-15-2016, 15:11   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Sep 2010
Location: INDIA
Posts: 783
Member: 1406155
Status: Offline
Thanks Meter: 37
Arrow Intex aqua r3 dead by cm2


Intex aqua r3 dead by cm2 ,how i recor it ?
  Reply With Quote
Old 12-15-2016, 19:12   #2 (permalink)
No Life Poster
 
hitech care's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Location: Ek India Happy Wala.. :-)
Posts: 2,561
Member: 1834832
Status: Offline
Thanks Meter: 1,233
I Think Better You Don't Try Intex N Spice On RDA Module.....It Was My Personal Experience Mostly Goes Dead ...Flash Failed...I Also Make Report But Still Not Fixed....

If Handset Is Detectable U Can Retrieve With Factory File N Tool....
  Reply With Quote
Old 12-16-2016, 06:10   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Sep 2010
Location: INDIA
Posts: 783
Member: 1406155
Status: Offline
Thanks Meter: 37
Yes but how to recover that mobile ?bcs custmer demand that set should be on
  Reply With Quote
Old 12-16-2016, 06:18   #4 (permalink)
No Life Poster
 
.::EXTREME::.'s Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: ۞_ KERALA__۞_INDIA
Posts: 3,336
Member: 1619462
Status: Offline
Sonork: 100.1606509
Thanks Meter: 1,507
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by patra.pk64 View Post
Yes but how to recover that mobile ?bcs custmer demand that set should be on
can you post log with cm2?

and details of fone before connecting with cm2?



whats your fone...r3 0r r3 plus?
  Reply With Quote
Old 12-16-2016, 06:39   #5 (permalink)
No Life Poster
 
VIJAY2U2's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: India
Posts: 3,524
Member: 1039903
Status: Offline
Thanks Meter: 2,025
Quote:
Originally Posted by patra.pk64 View Post
Intex aqua r3 dead by cm2 ,how i recor it ?
HI

This Problem Were Discussed Long Time Ago So Use Search Button Before Post

Now Download This Tool:-Singleport_Download_Tool_release_v1.0.0.8_20140703 - Download - 4shared

Flash The Set With This Tool..All Will Be Ok
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 13:38.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.27131 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO