GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-08-2015, 16:09   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2006
Location: pakistan
Posts: 293
Member: 319303
Status: Offline
Thanks Meter: 13
j1 high copy hang after format


hello plz i need file for j1 after format its hang on logo
plz if upload if somone have this file


MT6572__samsung__SM-G530F__SM-G530F__4.4.4__ALPS.JB3.MP.V1
  Reply With Quote
Old 11-08-2015, 16:14   #2 (permalink)
No Life Poster
 
JayDi's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 15,948
Member: 462970
Status: Offline
Thanks Meter: 15,633
CM2 have ability to repair "HANG" problem by :
* Repair EXTData
or
* RESET SETTINGS + REPAIR FS (option in format settings)
  Reply With Quote
Old 11-08-2015, 16:42   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2006
Location: pakistan
Posts: 293
Member: 319303
Status: Offline
Thanks Meter: 13
i do it both but same problem
  Reply With Quote
Old 11-08-2015, 17:02   #4 (permalink)
No Life Poster
 
JayDi's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 15,948
Member: 462970
Status: Offline
Thanks Meter: 15,633
Then it mean problem in phone was before format.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to JayDi For This Useful Post:
Old 11-08-2015, 19:34   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2006
Location: pakistan
Posts: 293
Member: 319303
Status: Offline
Thanks Meter: 13
Quote:
Originally Posted by JayDi View Post
Then it mean problem in phone was before format.
before have virus i scan with smart av and format after format get hang on logo
  Reply With Quote
Old 11-08-2015, 19:56   #6 (permalink)
No Life Poster
 
JayDi's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 15,948
Member: 462970
Status: Offline
Thanks Meter: 15,633
Then you should write FW, which you read before, install latest one MTK module and use it again.
  Reply With Quote
Old 11-08-2015, 20:06   #7 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2006
Location: pakistan
Posts: 293
Member: 319303
Status: Offline
Thanks Meter: 13
i didt read before format that y i am asking for file
  Reply With Quote
Old 11-08-2015, 20:39   #8 (permalink)
No Life Poster
 
JayDi's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 15,948
Member: 462970
Status: Offline
Thanks Meter: 15,633
Next time - for save your time and nervous - make backup, if FW for your phone is NOT available.
  Reply With Quote
Old 12-11-2015, 13:32   #9 (permalink)
Freak Poster
 
M - Soft's Avatar
 
Join Date: Jun 2015
Location: Un Known
Posts: 347
Member: 2408771
Status: Offline
Thanks Meter: 145
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 03:28.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.23536 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO