GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-15-2008, 08:37   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jan 2006
Location: Santiago de Cuba
Posts: 3,072
Member: 220595
Status: Offline
Thanks Meter: 229
K200 firmware


I have a firmware for K200, it was not read with infinity, I got it from topsony, where I get all of my SE firmwares, my question is, why cant I flash it with infinity ?

this firmware claims to have Spanish support.

Infinity if you get these files do you think you can modify it for your box and upload it to support? I have over 10 phones here to change the language to spanish.

here is link for the firmware
http://yurais.flashdance.cx/K200_R1A...2772_1_R4A.rar
  Reply With Quote
Old 10-15-2008, 09:58   #2 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,575
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,071
Hello,

This file type is not supported by Infinity-Box.
To make good flash files we need to get flash backup that was made with Infinity-Box.
  Reply With Quote
Old 10-15-2008, 21:26   #3 (permalink)
No Life Poster
 
y3kt's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Club-Berry
Posts: 1,937
Member: 238127
Status: Offline
Sonork: 100.1574867
Thanks Meter: 3,519
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by yurais View Post
I have a firmware for K200, it was not read with infinity, I got it from topsony, where I get all of my SE firmwares, my question is, why cant I flash it with infinity ?

this firmware claims to have Spanish support.

Infinity if you get these files do you think you can modify it for your box and upload it to support? I have over 10 phones here to change the language to spanish.

here is link for the firmware
http://yurais.flashdance.cx/K200_R1A...2772_1_R4A.rar
if you find no solution for this, contact me by pm, i might have a solution, but i will need you to send the phones to me, don't worry, i am closer than you think, luck
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
when infinity support se k200 and k220... titan_wonder Infinity-Box 3 09-30-2007 12:05
i have k200 ahmertelecom MT-BOX 0 08-22-2007 18:34
wich cust suitable for mcu apac for SE k200 or K220?? How to know? bestncheap MT-BOX 3 08-17-2007 17:38
only update can't unlock k200 k300 harisa LG 2 05-07-2007 11:25
k300i ank k200 mic solutions mkwatis Sony Ericsson Hardware Repair 2 05-28-2006 19:02

 



All times are GMT +1. The time now is 23:33.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.24083 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO