GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-10-2008, 03:45   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Mar 2006
Location: Philippines
Posts: 511
Member: 252201
Status: Offline
Thanks Meter: 148
KONKA 635 digicel unlocked????????????


Can infnitybox unlocked this model coz near to this model is konka 636 supported but different pinout..

TIA. infinity team..
  Reply With Quote
Old 10-10-2008, 04:11   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Mar 2006
Location: Philippines
Posts: 511
Member: 252201
Status: Offline
Thanks Meter: 148
i mean KONKA C635..

Pls. infinity team..
  Reply With Quote
Old 10-10-2008, 04:30   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2005
Age: 37
Posts: 340
Member: 176522
Status: Offline
Thanks Meter: 17
yes of course....i unlocked almost 50 units...
  Reply With Quote
Old 10-10-2008, 04:32   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2005
Age: 37
Posts: 340
Member: 176522
Status: Offline
Thanks Meter: 17
correction... is it c625, or c635?
  Reply With Quote
Old 10-10-2008, 05:05   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Mar 2006
Location: Philippines
Posts: 511
Member: 252201
Status: Offline
Thanks Meter: 148
Quote:
Originally Posted by carlluvjo View Post
yes of course....i unlocked almost 50 units...

What selection model did u use coz when i select c636, it has error with read codes.. Coz no c635 there.

Logs.

COM8 selected
Action: read codes
unlock method: read codes
Model: Konka-C636
Checking data, wait...
Phone should be Switched OFF !
Press and HOLD Power button now !
19200 autodetect
Initializing[6223:8A04]...
CPU: MT6223
chip: 0011:133D:000C
Connecting, wait...
Release Power button now !
Phone detected, wait...
Hardware: MT6223,E04
Date: 2005.07.11
Version: 1.0
Version: KAB635C_JMA_En_Fr_Sp_1.03.B22
Version: KONKA23_07A_HW
65 byte(s) read
imei: FFFFFFFFFFFFFF
connection Ok
69 byte(s) read
reading data#2...
reading data#3...
reading data#4...
reading data#5...
error: operation failed !
Finished, time used: 11 sec
Remove/Install battery now !


TIa.

Pls. infnity team... reply asap..

@carlluvjo

It is konka c635 not c625..
imei 3xxxxxxxxxxxxx.
  Reply With Quote
Old 10-10-2008, 12:28   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2005
Age: 37
Posts: 340
Member: 176522
Status: Offline
Thanks Meter: 17
correction..its c625..not c635...try to unlock in chinese other option
  Reply With Quote
Old 10-10-2008, 16:36   #7 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,575
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,071
@cetech
use "ChineseMiracle" software and read full flash from this phone.
Send full flash backup to [email protected] so we will be able to check it.
What is C635 pinout ?

Also, here is an information for you what to do if you have new model: http:///vbb/showthread.php?t=546293
  Reply With Quote
Old 10-21-2008, 05:36   #8 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 61
Member: 249687
Status: Offline
Thanks Meter: 3
Quote:
yes of course....i unlocked almost 50 units...
I was jump off my seat!

Quote:
correction..its c625..not c635...try to unlock in chinese other option
I see...................I thought there is

@cetech
what's up did you unlocked konka c635?
  Reply With Quote
Old 10-21-2008, 06:43   #9 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,575
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,071
Hello,

use \"ChineseMiracle\" software and read full flash from this phone.
Send full flash backup to [email protected] so we will be able to check it.
What is C635 pinout ?
  Reply With Quote
Old 10-23-2008, 04:18   #10 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2005
Age: 37
Posts: 340
Member: 176522
Status: Offline
Thanks Meter: 17
where is the thread starter?can you show us the picture? by the way in addition, last day i unlocked 15 c623 units..hehehe..thanks infinity!!!
  Reply With Quote
Old 10-23-2008, 14:22   #11 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,575
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,071
Hello,

We are interested in flash backup to [email protected] so we will be able to check it and make update for this phone ASAP.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
W181 Digicel unlock problem kungpaoski Smart-Clip 5 05-31-2010 08:18
Coral 620 Digicel unlock error unlockmoto Infinity-Box 5 12-13-2009 07:03
motorola w220 digicel.. unlocked ::: THX FOR REPORT ::: jermaineyork PolarBox 3 2 06-17-2009 15:39
Konka 635 wheres Pinout? jaytrio Infinity-Box 2 02-22-2009 15:59
Konka C676 Digicel is supported? celutek Gsmfather The Wholesale Unlocking Database 3 08-12-2008 07:05

 



All times are GMT +1. The time now is 19:14.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.35606 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO