GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-25-2007, 07:25   #1 (permalink)
Freak Poster
 
alfin5557's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: R474 5VS
Posts: 319
Member: 176999
Status: Offline
Thanks Meter: 32
Thumbs up Lg Kg300 Restart


anybody help me for normaly this phone??? what infinity can this problem???
  Reply With Quote
Old 08-25-2007, 09:44   #2 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: May 2005
Posts: 24,453
Member: 148515
Status: Offline
Thanks Meter: 14,623
hello!

erase FFS must be made. we work under this option for this model
  Reply With Quote
Old 08-25-2007, 12:15   #3 (permalink)
Freak Poster
 
alfin5557's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: R474 5VS
Posts: 319
Member: 176999
Status: Offline
Thanks Meter: 32
when FFS be made for infinity? what cable type for use this model LG KG 300 usb or RJ45??? thank's for u support

regards,
alfindo-team
  Reply With Quote
Old 08-25-2007, 13:45   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2007
Location: Alien Nation
Posts: 813
Member: 515413
Status: Offline
Thanks Meter: 146
kg 300..m-module 1.58..dont have format ffs..how to format ffs when dont have option....
  Reply With Quote
Old 08-25-2007, 15:20   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Y2ksalman's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: FAISAL MOBILES SADDAR RWP
Posts: 2,325
Member: 194511
Status: Offline
Sonork: 100.1577836
Thanks Meter: 1,582
when i write flash file it give me this error

COM8 selected
Device: LG KG300
Checking data, wait...
advanced flash detection active
Action: Flash write
Write: Firmware
Skip: Customization
Skip: Language Pack
Skip: Eeprom
Boot...
Press and HOLD Power button now !
baud autodetection active
9600
Connecting, wait...
error: boot phase#1 failed
Release Power button now !
In case of initial connection problem: on/off "Boot baudrate autoselect" box.
Boot Fail
Finished, time used: 5 sec
Remove/Install battery now !


which type of error this is any one can tell me plz
  Reply With Quote
Old 08-25-2007, 20:21   #6 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: May 2005
Posts: 24,453
Member: 148515
Status: Offline
Thanks Meter: 14,623
hello!

@titan_wonder: i didnt say that we have this option.
i said that we work under adding it.

@Y2ksalman: do you push and HOLD power button while booting?
if yes- then it is a cable problem.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to InfinityHelp For This Useful Post:
Old 08-26-2007, 07:38   #7 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2007
Location: Alien Nation
Posts: 813
Member: 515413
Status: Offline
Thanks Meter: 146
Quote:
Originally Posted by InfinityHelp View Post
hello!

@titan_wonder: i didnt say that we have this option.
i said that we work under adding it.

@Y2ksalman: do you push and HOLD power button while booting?
if yes- then it is a cable problem.
ok...thx mr.infinity for clear my answer...you are very great..
  Reply With Quote
Old 08-26-2007, 08:49   #8 (permalink)
Temporary banned !!
 
Join Date: Jul 2007
Location: Toketek
Age: 39
Posts: 780
Member: 546766
Status: Offline
Thanks Meter: 51
Use This Master Code-2945#*88110# And Select Master Reset Option
  Reply With Quote
Old 08-26-2007, 11:43   #9 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2007
Location: Alien Nation
Posts: 813
Member: 515413
Status: Offline
Thanks Meter: 146
waitt for mr.infinity solve the problem..if use master code not help....
  Reply With Quote
Old 10-06-2007, 15:55   #10 (permalink)
No Life Poster
 
dil_PAKISTANI's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Shoaib Electronics
Posts: 1,144
Member: 515273
Status: Offline
Sonork: 100.1573940
Thanks Meter: 339
Dear un mark the option of back up problem will be solve
  Reply With Quote
Old 10-06-2007, 19:47   #11 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,700
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,218
Quote:
Originally Posted by titan_wonder View Post
waitt for mr.infinity solve the problem..if use master code not help....

Use latest MModule and make "safe" format procedure.
  Reply With Quote
Old 08-09-2008, 09:29   #12 (permalink)
No Life Poster
 
jan123's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Shahdadpur
Age: 28
Posts: 546
Member: 600482
Status: Offline
Thanks Meter: 85
http://www.4shared.com/file/23188085...ified=76701f36
formet this tool and try 100% testd
  Reply With Quote
Old 08-09-2008, 09:58   #13 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 15
Member: 557766
Status: Offline
Thanks Meter: 18
Arrow

Quote:
Originally Posted by jan123 View Post
http://www.4shared.com/file/23188085...ified=76701f36
formet this tool and try 100% testd
linck is not work bro
  Reply With Quote
Old 08-09-2008, 10:09   #14 (permalink)
No Life Poster
 
goherabbas's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Pakistan Karachi
Age: 23
Posts: 1,627
Member: 1311812
Status: Offline
Sonork: 1659061
Thanks Meter: 116
Donate money to this user
Y2ksalman yuor cabel is not ok change our rx tx cabel will be ok
  Reply With Quote
Old 08-11-2008, 14:59   #15 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,700
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,218
Just use Infinity-Box and format/repair this phone without problems.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
LG KG300 Restart Problem! Was33m LG 13 12-13-2008 05:44
LG KG300 restart????? Zerik4u Infinity-Box 12 10-29-2008 20:53
LG KG300 restart That'sme Infinity-Box 6 07-04-2008 12:18
LG kg300 restarting problem sphameed LG 4 02-24-2008 15:50
LG KG300 Restart Problem Miftahudin Infinity-Box 3 09-25-2007 18:51

 



All times are GMT +1. The time now is 07:38.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.37600 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO