GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-10-2008, 19:41   #1 (permalink)
SVH
No Life Poster
 
SVH's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: Europe, Lemberstadt
Age: 48
Posts: 2,151
Member: 9889
Status: Offline
Thanks Meter: 46
Post Lobster485 question


Hi
i found Lobster485 option in Vmodule and Hmodule (for ex v1.26)
in Vmodule it works but in Hmodule allways Boot fail
does it mistakely added in Hmodule or..?
  Reply With Quote
Old 10-10-2008, 20:46   #2 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,575
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,071
Hello,

This model was moved to HModule for some reasons and HModule will be updated in future but VModule I think is not.
Regarding connection problem: if you have some time, please, try to use another (new, second, pins 7 and 8) pinout for 485 and HModule:

Cable name: Lobster-485
keyboard top
1.........18
11: Box Rx/Phone Tx (RJ45 pin-3)
12: Box Tx/Phone Rx (RJ45 pin-2)
18: Gnd

7: Box Rx/Phone Tx (RJ45 pin-3)
8: Box Tx/Phone Rx (RJ45 pin-2)
18: Gnd
  Reply With Quote
Old 10-10-2008, 22:24   #3 (permalink)
SVH
No Life Poster
 
SVH's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: Europe, Lemberstadt
Age: 48
Posts: 2,151
Member: 9889
Status: Offline
Thanks Meter: 46
you didnt understood me
Vmodule works Ok (just make unlock and flash L485) but Hmodule not
  Reply With Quote
Old 10-10-2008, 22:29   #4 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,575
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,071
Hello,

I understand you more than well.
Please, check this http:///vbb/showpo...24&postcount=2 and use HModule with new pinout.
  Reply With Quote
Old 10-11-2008, 22:54   #5 (permalink)
SVH
No Life Poster
 
SVH's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: Europe, Lemberstadt
Age: 48
Posts: 2,151
Member: 9889
Status: Offline
Thanks Meter: 46
OK
will try with next Lobster

B.R.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Question regarding credits [ANSWERED] ravikumar.boddu PolarBox 3 3 03-29-2010 16:19
lobster485 unlock solution gracy_elec FuriouS II 6 02-01-2007 18:01
Lobster485 security coad Irfangk786 Infinity-Box 6 07-27-2006 19:36
UPDATE 15 Apr 2006: Virgin Lobster485 fixed, Audiovox GPRS748 model added InfinityHelp Infinity-Box 14 07-03-2006 14:15
UPDATE 06 Apr 2006: Virgin Lobster485 models added InfinitySupport Infinity-Box 40 04-22-2006 12:04

 



All times are GMT +1. The time now is 22:11.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.26499 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO