GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-13-2010, 18:21   #1 (permalink)
No Life Poster
 
chandan_123's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: india
Posts: 2,401
Member: 801212
Status: Offline
Sonork: 100.1657902
Thanks Meter: 693
Arrow micromax code unlock problem..


i request to all member and suporter plz help me how to security code reset micromax c111.

i try many prosess but not solve my problem.
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to chandan_123 For This Useful Post:
Old 12-15-2010, 21:13   #2 (permalink)
No Life Poster
 
chandan_123's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: india
Posts: 2,401
Member: 801212
Status: Offline
Sonork: 100.1657902
Thanks Meter: 693
no budy reply this topic,strange?????????????????????
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to chandan_123 For This Useful Post:
Old 12-18-2010, 01:15   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2007
Location: india
Posts: 236
Member: 513795
Status: Offline
Sonork: 100.1605240
Thanks Meter: 18
default code is 0000 if u not changed it.
oct version default code 000000

Last edited by jijeeshc; 12-18-2010 at 01:25.
  Reply With Quote
Old 12-18-2010, 08:14   #4 (permalink)
No Life Poster
 
chandan_123's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: india
Posts: 2,401
Member: 801212
Status: Offline
Sonork: 100.1657902
Thanks Meter: 693
Quote:
Originally Posted by jijeeshc View Post
default code is 0000 if u not changed it.
oct version default code 000000
is not working....
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to chandan_123 For This Useful Post:
Old 04-20-2011, 18:52   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2007
Location: india
Posts: 236
Member: 513795
Status: Offline
Sonork: 100.1605240
Thanks Meter: 18
Quote:
Originally Posted by chandan_123 View Post
i request to all member and suporter plz help me how to security code reset micromax c111.

i try many prosess but not solve my problem.
security code shows on startup or not
if you have infinity-cdma dongle ?
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Unlocking 5190 Ryu Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 23 01-07-2018 17:14
Help: Forgot my 6110 user lock code!! GByte9 Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 4 02-26-2016 14:52
PIN1/PIN2 CODE Jon Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 12-26-2012 04:40

 



All times are GMT +1. The time now is 05:09.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.27017 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO