GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-28-2017, 18:18   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 259
Member: 1898289
Status: Offline
Thanks Meter: 35
Moto G4, can't enable ADB


Waiting for device in ADB mode ...

1. Connect device, enable 'DEVELOPER MODE' and 'USB DEBUG', if need!
2. Insert USB cable, accept AUTH on PhoneScreen, if software ask!

Device not found! Check cable, drivers and conection!

Operation : Moto ADB Enable [ v1.03 ]
Mode : Enable ADB
Waiting for NetInterface arrival ...

1. Power off device. Press and hold 'VOL DOWN' and 'POWER ON' buttons
2. Select by 'VOL DOWN' or 'VOL UP' FACTORY MODE , press 'POWER ON'
3. Connect USB cable, when device boot complete!

Device not found! Check cable, drivers and conection!.



Reseted in Factory Mode, previously activated...
The strange is in Factory Mode, Windows don't recognize the devide says Moto (G4) in unknow devices. With Factory Mode deactivaded Windows recognize it perfectly.

Is up to newer security patch?

Thanks in advance.
  Reply With Quote
Old 11-28-2017, 19:47   #2 (permalink)
No Life Poster
 
JayDi's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 16,246
Member: 462970
Status: Offline
Thanks Meter: 16,059
Hello.
Make factory rest again. Start device.
Reboot it to bootloader.
Make "Enable Factory" from AST.
Make "Enable ADB"
Make "Reset FRP"
Make "Disable Factory" from AST.
If some errors/problems appear - post device vid-pid info with exclamination mark.
  Reply With Quote
Old 11-28-2017, 21:07   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 259
Member: 1898289
Status: Offline
Thanks Meter: 35
I'm not sure if thats right the device with the exclamation in factory mode but not in
non factory mode.


  Reply With Quote
Old 11-29-2017, 05:18   #4 (permalink)
No Life Poster
 
mobi_soft's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Shri Ram Mobile Shop
Posts: 1,925
Member: 1126941
Status: Offline
Sonork: 100.1672154
Thanks Meter: 2,478
install motorola device manager in pc

to connect proper driver during process
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to mobi_soft For This Useful Post:
Old 11-29-2017, 13:15   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 259
Member: 1898289
Status: Offline
Thanks Meter: 35
Red face

Quote:
Originally Posted by mobi_soft View Post
install motorola device manager in pc

to connect proper driver during process
Thanks, works like a charm, I discarted drivers because two weeks ago I did exactly this model in the same computer
  Reply With Quote
Old 11-29-2017, 13:19   #6 (permalink)
No Life Poster
 
mobi_soft's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Shri Ram Mobile Shop
Posts: 1,925
Member: 1126941
Status: Offline
Sonork: 100.1672154
Thanks Meter: 2,478
happy 2 see your problem solved

team kindly close this thread


thnx
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 19:32.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.23287 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO