GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-08-2017, 14:47   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2010
Location: Sri lanka
Posts: 230
Member: 1296033
Status: Offline
Sonork: 100.1615063
Thanks Meter: 15
My infinity card not work


MY INFINITY CARD NOT WORK. IN MY CARD I ACTIVE SPT and CHAINES MIRACAL PLEASE HLEP ME
 
Old 05-08-2017, 21:10   #2 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 26,121
Member: 1043909
Status: Offline
Thanks Meter: 51,263
Quote:
Originally Posted by umair.zego View Post
MY INFINITY CARD NOT WORK. IN MY CARD I ACTIVE SPT and CHAINES MIRACAL PLEASE HLEP ME
Hello,

- Run DongleManager
- Read Box/Dongle serial number (S/N)

DongleManager - http://www.infinity-box.com/support/?r=5

DO NOT send screenshot/video but copy/paste text from software window !
 
Old 05-09-2017, 07:13   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2010
Location: Sri lanka
Posts: 230
Member: 1296033
Status: Offline
Sonork: 100.1615063
Thanks Meter: 15
Quote:
Originally Posted by YellowBoss View Post
Hello,

- Run DongleManager
- Read Box/Dongle serial number (S/N)

DongleManager - http://www.infinity-box.com/support/?r=5

DO NOT send screenshot/video but copy/paste text from software window !
=== DongleManager [Infinity] v1.70 [5/9/2017 11:42:18] ===
Searching...
Dongle can't be found:
Card with specified AID is not found

i think my card is dead please help me
 
Old 05-09-2017, 08:19   #4 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 26,121
Member: 1043909
Status: Offline
Thanks Meter: 51,263
Hello,

- Run CardID software - http://www.infinity-box.com/support/?r=7
- Select Card-Reader
- Click to "Read" button

DO NOT send screenshot/video but copy/paste text from software window !
 
Old 05-09-2017, 08:32   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2010
Location: Sri lanka
Posts: 230
Member: 1296033
Status: Offline
Sonork: 100.1615063
Thanks Meter: 15
Quote:
Originally Posted by YellowBoss View Post
Hello,

- Run CardID software - http://www.infinity-box.com/support/?r=7
- Select Card-Reader
- Click to "Read" button

DO NOT send screenshot/video but copy/paste text from software window !
Infinity-Box CardID v1.09
Error when connecting Card in: FT SCR2000 0
SmartCard API error #2148532235
The smart card cannot be accessed because of other connections outstanding.
 
Old 05-09-2017, 08:42   #6 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 26,121
Member: 1043909
Status: Offline
Thanks Meter: 51,263
reboot pc
close all running software
use CardID software again
 
Old 05-09-2017, 08:56   #7 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2010
Location: Sri lanka
Posts: 230
Member: 1296033
Status: Offline
Sonork: 100.1615063
Thanks Meter: 15
Quote:
Originally Posted by YellowBoss View Post
reboot pc
close all running software
use CardID software again
Infinity-Box CardID v1.09
Error when connecting Card in: FT SCR2000 1
SmartCard API error #2148532329
The smart card has been removed, so that further communication is not possible.
Error when connecting Card in: FT SCR2000 1
SmartCard API error #2148532329
The smart card has been removed, so that further communication is not possible.
Error when connecting Card in: FT SCR2000 0
SmartCard API error #2148532329
The smart card has been removed, so that further communication is not possible.
Error when connecting Card in: FT SCR2000 1
SmartCard API error #2148532329
The smart card has been removed, so that further communication is not possible.


IF I INSETED MY CARD INTO MY BOX CARD DRIVE NOT SHOWING
IF I INSETED MY FRIEND CARD INTO MY BOX CARD DRIVE SHOWING
MY CARD HAVE PROBLEM I THINK CARD IS DEAD
 
Old 05-09-2017, 09:27   #8 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 26,121
Member: 1043909
Status: Offline
Thanks Meter: 51,263
My best dongle can't use cm2 please fix
 
Old 05-15-2017, 17:35   #9 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: May 2005
Posts: 24,784
Member: 148515
Status: Offline
Thanks Meter: 14,731
Hello,

SPT: update your new card. ANd then register spt again
Account credits: login to your old account and transfer credits to any other account (you have this option now).
Let us know when done !
 
Closed Thread

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 17:30.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.29421 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO