GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-25-2008, 04:39   #1 (permalink)
No Life Poster
 
BENCHENA's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: El M'Hayssar
Age: 43
Posts: 1,013
Member: 116657
Status: Offline
Thanks Meter: 56
N95 dual sim 2nd sim emrgency


hello .

I have received two new N95 dual sim (the two sim should work together ) first sim work OK but second emergency only sould i perform my format operation with first or second CPU ? can slave IMEI be writen with infinity

Regards BENCHENA
  Reply With Quote
Old 02-25-2008, 04:53   #2 (permalink)
No Life Poster
 
BENCHENA's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: El M'Hayssar
Age: 43
Posts: 1,013
Member: 116657
Status: Offline
Thanks Meter: 56
this is readed information from this phone
Action: read information
Model: Autodetect 6205-6227 NOR
Checking data, wait...
Phone should be Switched ON !
Connecting, wait...
Phone detected, wait...
Hardware version: MT6226, E02
Hardware version: TWIN_6226
Software version: N95_4B0_BYD7787_SETA
Software date: 2005.04.12
Barcode: 10260110316 10
imei: 354565002383358
  Reply With Quote
Old 02-25-2008, 12:38   #3 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: May 2005
Posts: 24,580
Member: 148515
Status: Offline
Thanks Meter: 14,662
hello!

if you having problems with second SIM network connection- start from tx_b, rx_b (second MCU pinout) and write new valid IMEI
  Reply With Quote
Old 02-25-2008, 12:40   #4 (permalink)
No Life Poster
 
joni_rajpura's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: uk
Posts: 2,642
Member: 508072
Status: Offline
Thanks Meter: 1,621
mr. support is always write try and post result
  Reply With Quote
Old 02-25-2008, 23:31   #5 (permalink)
No Life Poster
 
BENCHENA's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: El M'Hayssar
Age: 43
Posts: 1,013
Member: 116657
Status: Offline
Thanks Meter: 56
Quote:
Originally Posted by InfinityHelp View Post
hello!

if you having problems with second SIM network connection- start from tx_b, rx_b (second MCU pinout) and write new valid IMEI
what do u mean by New valid IMEI ?

Regards BENCHENA
  Reply With Quote
Old 02-25-2008, 23:39   #6 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: May 2005
Posts: 24,580
Member: 148515
Status: Offline
Thanks Meter: 14,662
hello!

by saying "new, valid IMEI" i mean write different from original, supported by your network IMEI.
best way how to do this: check some good working phone and write it's IMEI to your faulty phone.
Why this is needed: sometimes networks can blacklist some IMEIs
  Reply With Quote
Old 02-25-2008, 23:56   #7 (permalink)
No Life Poster
 
BENCHENA's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: El M'Hayssar
Age: 43
Posts: 1,013
Member: 116657
Status: Offline
Thanks Meter: 56
Quote:
Originally Posted by InfinityHelp View Post
hello!

by saying "new, valid IMEI" i mean write different from original, supported by your network IMEI.
best way how to do this: check some good working phone and write it's IMEI to your faulty phone.
Why this is needed: sometimes networks can blacklist some IMEIs
thanks MR InfinityHelp

I have usb cable how to find Rx_b and Tx_b for this model please .

Regards BENCHENA
  Reply With Quote
Old 02-26-2008, 13:46   #8 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: May 2005
Posts: 24,580
Member: 148515
Status: Offline
Thanks Meter: 14,662
hello!

search our pinout collection by phone model/connector type
or find pinout yourself using tutorial in our FAQ section.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to InfinityHelp For This Useful Post:
Old 09-21-2008, 07:49   #9 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 16
Member: 762345
Status: Offline
Thanks Meter: 1
that is a hardware probleme my friend
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Kisen F350 Dual Sim 2nd Imei cannot change md3862 Infinity-Box 13 05-02-2009 23:46
n95 dual sim (only one sim active) trio1 Chinese Models & Cloned Phones 1 09-20-2008 09:59
n95 dual sim. insert sim, no network problems satcomhedi Infinity-Box 6 09-08-2008 15:40
N95 Dual Sim angel2020 Nokia Base Band 5 ( BB-5 ) 0 08-15-2007 12:12
N95s dual sim 18 pin connector pinout .::Zafar Communication::. Infinity-Box 2 06-12-2007 20:34

 



All times are GMT +1. The time now is 02:49.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.28984 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO