GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-15-2010, 17:17   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 235
Member: 665242
Status: Offline
Thanks Meter: 15
N958gb chinese not starting with sim !


Hi,

i have a n95 8gb rm159 ( chinese with one sim ) wich is NOT starting with sim inserted.

i have format FFS but problem still exist. anyone can help me?

Thanks
  Reply With Quote
Old 03-15-2010, 20:57   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 235
Member: 665242
Status: Offline
Thanks Meter: 15
no one meet this issue?
  Reply With Quote
Old 03-15-2010, 21:59   #3 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: May 2005
Posts: 24,121
Member: 148515
Status: Offline
Thanks Meter: 13,684
hello!

i never heard about such problem, sorry
  Reply With Quote
Old 09-12-2010, 11:51   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2008
Age: 25
Posts: 110
Member: 683456
Status: Offline
Thanks Meter: 10
cpu......problem......


rcsum
  Reply With Quote
Old 09-12-2010, 18:32   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 380
Member: 950629
Status: Offline
Thanks Meter: 105
Quote:
Originally Posted by ProGsm2K7 View Post
Hi,

i have a n95 8gb rm159 ( chinese with one sim ) wich is NOT starting with sim inserted.

i have format FFS but problem still exist. anyone can help me?

Thanks

I faced this problem few times..

It's mostly coming from sim card , CPU or sim controller.
But I fixed some sets Successfully , by Formatting
If format not worked for you Check HW(sim card, CPU,sim controller)
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
D890 not start with 1 sim only eepa NSPRO 2 04-12-2009 22:37
W300 cant start with sim ford72 Cruiser Suite 0 04-10-2008 13:05
3110c after unlock no start with sim inside kinyanjui UID - Box 1 02-13-2008 16:46
china nokia n 95 re start with sim king_of_rajasthan Chinese Models & Cloned Phones 4 01-06-2008 12:42
Lg f2100 can't start with Sim card inside .:HELP NEEDED!!!!!!!!! Logitext LG 2 02-19-2007 10:46

 



All times are GMT +1. The time now is 10:25.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.24742 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO