GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-06-2014, 14:38   #1 (permalink)
No Life Poster
 
VIJAY2U2's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: India
Posts: 3,524
Member: 1039903
Status: Offline
Thanks Meter: 2,025
Need a small help


HITECH S300 DEAD SET

HERE IS INFO

Code:
Operation : Check / Read Info [ v1.01 ]

1. Power Off Phone , Remove battery , Insert back
2. Insert USB cable. In some cases require hold BootKey

Wait for phone...
Phone found! [ 8 ]
Sync...
Inital regs read done
Boot Info : 
BB_CPU_ID : 6572
BB_CPU_HW : CA01
BB_CPU_SW : 8A00
BB_CPU_SB : 0000
BB_CPU_NM : [MediaTek] MT6572_S00
Processing BROM stage
BLVersion : 0xFE
SecCfgVal : 0x00000000
BromVersion : 0x05
BLVersion : 0xFE
Processing DA stage
NAND_ID : 00F200F200F200F200F2
eMMC_ID : 00000000000000000000000000000000
DA Stat : v4.2 on BBID : 0x88
NAND FlashIC initialized
[NAND] : FLASH_VEN : 0x0000 , [SAMSUNG] K9F5608Q0C
[NAND] : FLASH_DIE : 0000 0000 0000 0000 0000
[NAND] : FLASH_LEN : 0x00000000

NAND not supported yet :(

INT RAM    : 0x00000000
EXT RAM    : 0x00000000
BOOT TYPE  : DONE
SOC VERIFY : 00
Boot Ok!

Boot Error!

Operation Failed
Elapsed: 00:00:15
Reconnect Power/Cable!
I KNOW NAND NOT SUPPORT YET BUT WANT TO KNOW IS H/W DEAD OR S/W

AS I UNDERSTAND ITS H/W BUT WANTS TO CONFORM IT
  Reply With Quote
Old 10-06-2014, 14:42   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Dzirt's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Syberia
Age: 30
Posts: 12,508
Member: 1157320
Status: Offline
Thanks Meter: 6,181
Hello.
FLASH id identifier seems bad, can be HW as well. Preloader also not alive - mean erased or FlashIC fault.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 04:51.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.18870 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO