GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-02-2016, 12:22   #1 (permalink)
No Life Poster
 
aminnovelty's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: in your heart
Posts: 3,393
Member: 566122
Status: Offline
Thanks Meter: 260
No signal in q mobile a-8 after flash


Dear supporter i have just flashed qmobile A8 completly ,,,before that it was hang on LOGO ,,,know power is powered up with perfect IMEI ,,,after inserting SIM card ,,,net from sim is working ,,,,but no signal ,,,just showing NO SERVICE ,,,

Anybody have any solution HOW TO FIX IT ?

Waiting for kind replies,,,
  Reply With Quote
Old 04-02-2016, 15:48   #2 (permalink)
No Life Poster
 
JayDi's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 15,441
Member: 462970
Status: Online
Thanks Meter: 14,647
Backup nvram. Make bbfix, power on, repair security.
  Reply With Quote
Old 04-02-2016, 16:11   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2016
Location: nawab shah
Posts: 11
Member: 2550298
Status: Offline
Sonork: 100.1672839
Thanks Meter: 0
Quote:
Originally Posted by aminnovelty View Post
Dear supporter i have just flashed qmobile A8 completly ,,,before that it was hang on LOGO ,,,know power is powered up with perfect IMEI ,,,after inserting SIM card ,,,net from sim is working ,,,,but no signal ,,,just showing NO SERVICE ,,,

Anybody have any solution HOW TO FIX IT ?

Waiting for kind replies,,,
just use fix unkown basband option and repair imei ur prblam sold 1000%
  Reply With Quote
Old 04-04-2016, 07:38   #4 (permalink)
No Life Poster
 
aminnovelty's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: in your heart
Posts: 3,393
Member: 566122
Status: Offline
Thanks Meter: 260
have tried to follow given instruction ,,,but fail when repait security ,,,

Card found : S/N : 65F42820 , v0130
Chinese Miracle II [MTK module] v 1.44

Operation : Read NVRAM [ v1.44 ]

1. Power Off Phone , Remove battery , Insert back
2. Insert USB cable. In some cases require hold BootKey

Wait for phone...
Phone found! [ 9 ]
Sync...
Inital Boot Ok!
BB_CPU_PID : 6575
BB_CPU_NME : [MediaTek] MT6575|MT6577_S00
BB_CPU_EXT : 0xCB00 , 0x8B00 , 0xE201
Processing BROM stage
i2c Init : 0300771F
SpeedSet : 0000
VChrgSet : 0x28 , BatStat : 0x02
WD Disable stat : 0x0000
Settings for BROM configured!
SecCfgVal : 0x00000000
BromVer : 0x00FF
BLVersion : 0x0001
PreLoader : Active [ Boot with PL ]
BootLdrSS : NORMAL with SPRELOADER
Processing DA stage
DA Select done, will use MTK_AllInOne_DA_v5.1552.01.01
Sending and initialize DA ...
Running DA ver.3.2 on BBID : 0x84
Initialize Memory ...
DRAM already initialized by Preloader
eMMC FlashIC initialized
[eMMC] : FLASH_VEN : 0x15 , OEM : 0100
[eMMC] : FLASH_INF : [SAMSUNG] , M00SJ
[eMMC] : FLASH_CID : 1501004E4A5330304D00B5F22604CF0B
[eMMC] : FLASH_BRT : 0x00100000 , 0x00100000 , 0x00020000
[eMMC] : FLASH_LEN : 0x00000000E9000000
[eMMC] : FLASH_UCP : 3728 MiB [eMMC 4 GiB]
DEV RID : EFCDD1DEA5AD11F1E3681B80BB25E5CF
INT RAM : 0x00020000
EXT RAM : 0x20000000
BOOT TYPE : EMMC_FLASH_BOOT
SOC VERIFY : C1
Boot Ok!

[Info] : BaseBand : MT6577_S00_MAUI_11AMD_W12_22_SP_V15

NVM Read Ok, MT6577_S00_MAUI_11AMD_W12_22_SP_V15_eMMC.spnv

Done!
Elapsed: 00:00:31
Reconnect Power/Cable!


Operation : Fix Unknown BaseBand [ v1.44 ]
User accepted FixBB operation!

1. Power Off Phone , Remove battery , Insert back
2. Insert USB cable. In some cases require hold BootKey

Wait for phone...
Device boot not done
Check Drivers
Try again

Boot Error!

Operation Failed
Elapsed: 00:00:27
Reconnect Power/Cable!


Operation : Fix Unknown BaseBand [ v1.44 ]
User accepted FixBB operation!

1. Power Off Phone , Remove battery , Insert back
2. Insert USB cable. In some cases require hold BootKey

Wait for phone...
Phone found! [ 9 ]
Sync...
Inital Boot Ok!
BB_CPU_PID : 6575
BB_CPU_NME : [MediaTek] MT6575|MT6577_S00
BB_CPU_EXT : 0xCB00 , 0x8B00 , 0xE201
Processing BROM stage
i2c Init : 0300771F
SpeedSet : 0000
VChrgSet : 0x28 , BatStat : 0x02
WD Disable stat : 0x0000
Settings for BROM configured!
SecCfgVal : 0x00000000
BromVer : 0x00FF
BLVersion : 0x0001
PreLoader : Active [ Boot with PL ]
BootLdrSS : NORMAL with SPRELOADER
Processing DA stage
DA Select done, will use MTK_AllInOne_DA_v5.1552.01.01
Sending and initialize DA ...
Running DA ver.3.2 on BBID : 0x84
Initialize Memory ...
DRAM already initialized by Preloader
eMMC FlashIC initialized
[eMMC] : FLASH_VEN : 0x15 , OEM : 0100
[eMMC] : FLASH_INF : [SAMSUNG] , M00SJ
[eMMC] : FLASH_CID : 1501004E4A5330304D00B5F22604CF0B
[eMMC] : FLASH_BRT : 0x00100000 , 0x00100000 , 0x00020000
[eMMC] : FLASH_LEN : 0x00000000E9000000
[eMMC] : FLASH_UCP : 3728 MiB [eMMC 4 GiB]
DEV RID : EFCDD1DEA5AD11F1E3681B80BB25E5CF
INT RAM : 0x00020000
EXT RAM : 0x20000000
BOOT TYPE : EMMC_FLASH_BOOT
SOC VERIFY : C1
Boot Ok!

Step #1
Step #1 ... Ok
Step #2
Step #2 ... Ok
Reset Done!

Done!
Elapsed: 00:00:32
Reconnect Power/Cable!


Operation : Repair Security [ v1.44 ]

1. Power Off Phone , Remove battery , Insert back
2. Insert USB cable. In some cases require hold BootKey

Wait for phone...
Phone found! [ 9 ]
Sync...
Inital Boot Ok!
BB_CPU_PID : 6575
BB_CPU_NME : [MediaTek] MT6575|MT6577_S00
BB_CPU_EXT : 0xCB00 , 0x8B00 , 0xE201
Processing BROM stage
i2c Init : 0300771F
SpeedSet : 0000
VChrgSet : 0x28 , BatStat : 0x02
WD Disable stat : 0x0000
Settings for BROM configured!
SecCfgVal : 0x00000000
BromVer : 0x00FF
BLVersion : 0x0001
PreLoader : Active [ Boot with PL ]
BootLdrSS : NORMAL with SPRELOADER
Processing DA stage
DA Select done, will use MTK_AllInOne_DA_v5.1552.01.01
Sending and initialize DA ...
Running DA ver.3.2 on BBID : 0x84
Initialize Memory ...
DRAM already initialized by Preloader
eMMC FlashIC initialized
[eMMC] : FLASH_VEN : 0x15 , OEM : 0100
[eMMC] : FLASH_INF : [SAMSUNG] , M00SJ
[eMMC] : FLASH_CID : 1501004E4A5330304D00B5F22604CF0B
[eMMC] : FLASH_BRT : 0x00100000 , 0x00100000 , 0x00020000
[eMMC] : FLASH_LEN : 0x00000000E9000000
[eMMC] : FLASH_UCP : 3728 MiB [eMMC 4 GiB]
DEV RID : EFCDD1DEA5AD11F1E3681B80BB25E5CF
INT RAM : 0x00020000
EXT RAM : 0x20000000
BOOT TYPE : EMMC_FLASH_BOOT
SOC VERIFY : C1
Boot Ok!

Error on Security Repair , Code : 0x2
Make sure about mobile is working and alive!
Check BaseBand state also, fix if need!

Operation Failed
Elapsed: 00:00:21
Reconnect Power/Cable!


Operation : Repair Security [ v1.44 ]

1. Power Off Phone , Remove battery , Insert back
2. Insert USB cable. In some cases require hold BootKey

Wait for phone...
Phone found! [ 9 ]
Sync...
Inital Boot Ok!
BB_CPU_PID : 6575
BB_CPU_NME : [MediaTek] MT6575|MT6577_S00
BB_CPU_EXT : 0xCB00 , 0x8B00 , 0xE201
Processing BROM stage
i2c Init : 0300771F
SpeedSet : 0000
VChrgSet : 0x28 , BatStat : 0x02
WD Disable stat : 0x0000
Settings for BROM configured!
SecCfgVal : 0x00000000
BromVer : 0x00FF
BLVersion : 0x0001
PreLoader : Active [ Boot with PL ]
BootLdrSS : NORMAL with SPRELOADER
Processing DA stage
DA Select done, will use MTK_AllInOne_DA_v5.1552.01.01
Sending and initialize DA ...
Running DA ver.3.2 on BBID : 0x84
Initialize Memory ...
DRAM already initialized by Preloader
eMMC FlashIC initialized
[eMMC] : FLASH_VEN : 0x15 , OEM : 0100
[eMMC] : FLASH_INF : [SAMSUNG] , M00SJ
[eMMC] : FLASH_CID : 1501004E4A5330304D00B5F22604CF0B
[eMMC] : FLASH_BRT : 0x00100000 , 0x00100000 , 0x00020000
[eMMC] : FLASH_LEN : 0x00000000E9000000
[eMMC] : FLASH_UCP : 3728 MiB [eMMC 4 GiB]
DEV RID : EFCDD1DEA5AD11F1E3681B80BB25E5CF
INT RAM : 0x00020000
EXT RAM : 0x20000000
BOOT TYPE : EMMC_FLASH_BOOT
SOC VERIFY : C1
Boot Ok!

Error on Security Repair , Code : 0x2
Make sure about mobile is working and alive!
Check BaseBand state also, fix if need!

Operation Failed
Elapsed: 00:00:08
Reconnect Power/Cable!


Have any idea to fix it ?
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 03:26.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.20744 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO