GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-06-2008, 09:51   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Aug 2005
Age: 67
Posts: 1,219
Member: 174094
Status: Offline
Thanks Meter: 74
nokia2630 unlock prob


i get nokia 2630*made in china* with security code

i find it'snt supported by infinity box yet

any solution

thanks
  Reply With Quote
Old 04-06-2008, 09:56   #2 (permalink)
Temporary banned !!
 
Join Date: Jul 2007
Location: Toketek
Age: 40
Posts: 780
Member: 546766
Status: Offline
Thanks Meter: 51
nokia chinese models are supported bro.
  Reply With Quote
Old 04-06-2008, 10:08   #3 (permalink)
No Life Poster
 
himanshu taldar's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: udaipur, I N D I A
Age: 33
Posts: 2,340
Member: 422762
Status: Offline
Sonork: 100.1593904
Thanks Meter: 964
if it is mt cpu than u can unlock by infinity box otherwise u cant
  Reply With Quote
Old 12-31-2008, 14:40   #4 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: in my home
Posts: 16
Member: 737036
Status: Offline
Thanks Meter: 4
hi
i have 2630 nothinh power on by bettry with suply it takes 2 pulse plz give me solution
  Reply With Quote
Old 12-31-2008, 16:43   #5 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: May 2005
Posts: 25,395
Member: 148515
Status: Offline
Thanks Meter: 16,155
Quote:
Originally Posted by rituk View Post
hi
i have 2630 nothinh power on by bettry with suply it takes 2 pulse plz give me solution
Hello!

what MCU it is based?
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My230x Unlock prob. and Flash Read prob. Benhure Basic Micro-Box Software Support (SAMSUNG, HUAWEI, etc...) 3 04-19-2009 11:42
w300i unlock unlock prob troo Sony Ericsson 2 03-10-2007 14:50
Sharp GX10 Unlocking Prob !! " Unlock Status Error" Aamir_Zia Griffin 3 07-03-2004 00:40
T20 unlock prob... satcat Old Ericsson Phones & Sony Phones 1 11-11-2001 00:32
6210 UNLOCK PROBS THECLONER2001 Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 11-03-2001 23:20

 



All times are GMT +1. The time now is 01:30.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.25405 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO