GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-25-2016, 07:19   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Oct 2007
Location: Bangladesh
Posts: 1,418
Member: 621121
Status: Offline
Thanks Meter: 340
Oppo 1201 EMICFG_NOT_FOUND


phone not connect without pressing V+ key
Code:
Operation : Check / Read Info [ v1.51 ]

1. Power Off Phone , Remove battery , Insert back
2. Insert USB cable. In some cases require hold BootKey

Wait for phone...
Phone found! [ 72 ]
Sync...
Inital Boot Ok!
BB_CPU_PID : 6582
BB_CPU_NME : [MediaTek] MT6582_S00
BB_CPU_EXT : 0xCA01 , 0x8A00 , 0x0000
Processing BROM stage
Settings for BROM configured!
SecCfgVal : 0x00000000
BromVer   : 0x0005
BLVersion : 0x00FE
PreLoader : NOT Active [ Erased ]
BootLdrSS : NORMAL with SPRELOADER
Processing DA stage
DA Select done, will use MTK_AllInOne_DA_v5.1620.10.01
Sending and initialize DA ...
Running DA ver.4.2 on BBID : 0x87
NAND Flash : NOT INSTALLED
eMMC Flash : 150100463331324D4206CCBFC64D33C9
Initialize Memory ... 

[DA_ERROR] : DRAM Configure failed!
ErroCode : 0x2003
EMICFG_NOT_FOUND
TRY NOT HOLD VOLUME(+/-) KEYS ON CONNECT!
Boot Error!

Operation Failed
Elapsed: 00.00.09
Reconnect Power/Cable!
  Reply With Quote
Old 06-25-2016, 07:34   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Kirumira's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Uganda
Posts: 2,792
Member: 96478
Status: Offline
Sonork: 100.1674604
Thanks Meter: 1,289
Replace or Charge your battery,Read again.

If the same INIT PRELOADER.
  Reply With Quote
Old 06-25-2016, 08:10   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Oct 2007
Location: Bangladesh
Posts: 1,418
Member: 621121
Status: Offline
Thanks Meter: 340
@Kirumira
Working and new phone with 80% charged
Trying to read firmware
  Reply With Quote
Old 06-27-2016, 11:19   #4 (permalink)
No Life Poster
 
deepakgarg's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Chandigarh,India
Age: 35
Posts: 5,612
Member: 220603
Status: Offline
Sonork: 100.1624258
Thanks Meter: 1,113
connectivity issue or
seems like emmc or other hardware
  Reply With Quote
Old 07-05-2016, 10:42   #5 (permalink)
No Life Poster
 
.:MobileLife:.'s Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: iSiddeque
Age: 37
Posts: 1,979
Member: 188260
Status: Offline
Sonork: 100.1590438
Thanks Meter: 419
Quote:
Originally Posted by Kirumira View Post
Replace or Charge your battery,Read again.

If the same INIT PRELOADER.
Not working for me I charged battery 90% but not working same as above logs.
  Reply With Quote
Old 04-15-2019, 13:28   #6 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 40
Member: 2762776
Status: Offline
Thanks Meter: 15
Select firmware in flashing section and try works 100 %
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 16:30.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.20821 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO