GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-13-2018, 17:02   #1 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 74
Member: 2712020
Status: Offline
Thanks Meter: 16
oppo A71 CPH1801 Erorr CM2QLm


oppo A71 CPH1801 Erorr

This device Realy Not Support ?

Operation : Identify [ v1.16 ]

1. Power Off Phone , Remove battery , Insert back
2. PRESS and HOLD BOTH VOLUME KEYS!
3. Insert USB cable. In some cases require use EDL cable or TP to force EDL mode!

Wait for phone...
Device Found!
Initialize ...

ERROR : Fail to init protocol!
HINT : Check cable, connection and drivers!

Reconnect Power/Cable!
  Reply With Quote
Old 07-19-2018, 01:24   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Dec 2007
Location: .........
Posts: 558
Member: 665025
Status: Offline
Thanks Meter: 35
Remove Pattern Lock Oppo A71 Cph1801 2018 Done
  Reply With Quote
Old 07-19-2018, 01:41   #3 (permalink)
No Life Poster
 
ernie78's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: e.cameros shop
Age: 40
Posts: 5,679
Member: 1229604
Status: Offline
Sonork: 100.1602688
Thanks Meter: 4,690
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by ahmedslash View Post
oppo A71 CPH1801 Erorr

This device Realy Not Support ?

Operation : Identify [ v1.16 ]

1. Power Off Phone , Remove battery , Insert back
2. PRESS and HOLD BOTH VOLUME KEYS!
3. Insert USB cable. In some cases require use EDL cable or TP to force EDL mode!

Wait for phone...
Device Found!
Initialize ...

ERROR : Fail to init protocol!
HINT : Check cable, connection and drivers!

Reconnect Power/Cable!
not supported now by cm2 i hope cm2 add this cpu
  Reply With Quote
Old 07-19-2018, 01:46   #4 (permalink)
No Life Poster
 
otherboy123's Avatar
 
Join Date: Aug 2013
Location: Yangon
Age: 24
Posts: 780
Member: 2006794
Status: Offline
Sonork: 100.1664636
Thanks Meter: 140
Donate money to this user
Cm2 Qualcomm need to update new protocol functions.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 16:49.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.31232 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO