GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-11-2005, 19:04   #1 (permalink)
No Life Poster
 
NeTRaW's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: South Spain
Posts: 521
Member: 42553
Status: Offline
Thanks Meter: 23
Philips 568 & Infinity


Anybody has unlocked any Philips 568 with Infinity? How? I tested some pcs and it was impossible...

Best Regards,
  Reply With Quote
Old 07-11-2005, 20:51   #2 (permalink)
No Life Poster
 
crysst's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: romania
Age: 42
Posts: 701
Member: 48215
Status: Online
Thanks Meter: 17
you cannot unlock this phone because of the jack. You have to open the case and put the jack without case for a good touch.

All the best
  Reply With Quote
Old 07-11-2005, 21:39   #3 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,624
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,078
Quote:
Originally Posted by NeTRaW
Anybody has unlocked any Philips 568 with Infinity? How? I tested some pcs and it was impossible...

Best Regards,
Hello,

Please, describe exactly what is the problem. Also, pls, post here Log file and we can see what is the problem.

Also, pls, check this thread:
"x300 problem"

It's regarding X300, but the same sitaution can be with Philips 568.

B.R.
InfinitySupport
  Reply With Quote
Old 07-12-2005, 08:23   #4 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Jan 2005
Location: Russia
Posts: 71
Member: 102704
Status: Offline
Thanks Meter: 1
you should cut plastic on a cable from panas G50 that it has come entirely in a socket of phone
  Reply With Quote
Old 07-12-2005, 09:31   #5 (permalink)
No Life Poster
 
NeTRaW's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: South Spain
Posts: 521
Member: 42553
Status: Offline
Thanks Meter: 23
Thanks a lot mates. I've cut plastic from my cable connector, and finally I could unlock this Philips 568. It works really fine.

Best Regards,
  Reply With Quote
Old 07-12-2005, 12:43   #6 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Aug 2003
Location: Madrid,Spain
Age: 43
Posts: 82
Member: 37840
Status: Offline
Thanks Meter: 13
Hi;yes you need cut rubber of cable for good conexion,I unlocked more 30 pcs and perfect.
Regards
  Reply With Quote
Old 07-12-2005, 12:50   #7 (permalink)
Freak Poster
 
alo_elnozahy's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: egypt
Posts: 185
Member: 159788
Status: Offline
Thanks Meter: 7
you should cut plastic on a cable from panas G50 that it has come entirely in a socket of phone?

thanx

BR

alo_elnozahy
  Reply With Quote
Old 08-15-2005, 01:08   #8 (permalink)
No Life Poster
 
ARBI's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Canary Islands, Spain.
Age: 34
Posts: 537
Member: 45456
Status: Offline
Thanks Meter: 6
can anyone post somes photos with this cut on the cable ?

thanks
  Reply With Quote
Old 08-15-2005, 06:49   #9 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,624
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,078
Quote:
Originally Posted by ARBI
can anyone post somes photos with this cut on the cable ?

thanks
Hi,

Check this lihk:
"x300 problem"
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
philips 568 unlocking sucess.thanks infinity team. biochemistali Infinity-Box 1 04-19-2009 17:16
Philips 568 Unlock & Imei Change !!! UFoTeaM UfoTools 18 09-28-2007 18:51
Infinity box.. please update philips s660 & moto c261 unlocking.. dawgweed Infinity-Box 6 04-20-2007 08:09
philips 568 unlock update in infinity box mas comm Philips 0 05-13-2005 07:53

 



All times are GMT +1. The time now is 15:15.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.37949 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO